Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopov
https://theblacksea.eu/stories/football-leaks-2018/tax-fraud-luka-modric/ Ako nekoga interesuje clanak..nema na cemu:)
Kako sve ove poznate ličnosti imaju problema sa porezom. Pa lakše je tebi kao nekome ko milione ima platiti, nego onima koji se pate.
Cigani misli da zivi u Srbi da moze kako on hoce.
Jeste li u potrazi za vrlo istinske kredite po povoljnom kamatnom stopom od 2%, na temelju povoljnih kredita uvjetima? Jeste li bili odbili cijelo vrijeme sa svojim bankama i drugim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Treba li vam zajam iz bilo kojeg razloga. kada se prijavljujete s nama, prijavljujete se na pouzdano poduzeće koje se brine o vašim potrebama financiranja. Mi ćemo se pobrinuti za vas tijekom cijelog procesa E-mail nas at:[email protected]
E moj Felixe, da si Alejandro oprostili bi ti...
@barut ha ha ha...spanija ima drugacije zakone glede utaje poreza vec jedna njemacka glupsone jedan
pa ne bi se u njemackoj izvukao da je angela merkel
Ko prizna pola mu se prasta 😂😂😂
Mozes misliti tek kako zaradjuje kada je porez na to cetvrtina miliona... hej zivote pokvareni dzojstiku!