Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije mi jasno da jos ima bolida koji su spremni braniti nebulozu da je Modric zasluzeno osvojio zlatnu loptu. stvarno. vise je i vrapcima jasno da je perez kupio nagradu da se iskupi za katastrofu. bjaaazi ba.
Kako ako mu Hazard uzme desetku kao sto kazu,tesko brate pa ni ja ne bih ostao.To je ponizenje.Ronaldo je tatamata za Hazarda pa je cekao sedmicu i odlazak Raula,ne znam sta Hazard glumi a Real pogotovo.
Jeli se ozenio sto je fin ili sto ima para?
Sto rece Pogba"Modric je otvorio neke nove vidike u nogometu!Posao mu nisu golovi, ok, ali i u asistencijama nije prvi!Opet, i za mene je najbolji igrac za proslu godinu!Jednostavno-dirigent koji odreduje tempo svoje ekipe i real bez njega nije niti prosjecna ekipa"!Sto rece Dalic "Sa lukom je svaki igrac za 20-30% bOLJI!Kako ?Misterija i meni!Ali 120 000 navijaca barse kasze da bi jedini igrac iz realka kojeg bi voljeli u barsi bio modric!
@stern Izjava Modrica" Messi je pomjerio granice i najbolji je ali sto ce reci kad ode u argentinu?Meni bi nakon karijere, u hrvatskoj rekli -Sve je to ok i 4 lige prvaka i najbolji na svijetu ali sta si napravio za hrvatsku?Zato mi ovaj uspjeh na SP znaci vise nego svi ostali trofeji skupa"!Ceka se na odgovor Dzeke i Pjanica...
@stern da ali sto je onda real propao??
Realno on Pjanicu ni do clanaka
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Tata nogometa. Svjetski viceprvak i osvajač četverostrukog trofeja lige prvaka. Sretno u daljnjoj karijeri Luka. Pozdrav od Mostara i tvog Zrinjskog🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Onnje osvajac ko i stativa na stadionu
gange, uzp i tompson 💩💩💩
Ružni pjevač Tomsonovih pjesama. Ujo od glave do pete yebo mu kordić sve po spisku
A sta bi trebao pjevati? Da pusti smrdljivu bradu i da pjeva cetnicke na guslama?!
osvajac zlatne lopte,kad im vec vatikan kraljeve izmislja zasto nebi i zlatne lopte dodjeljivao
Zato vi imate jovana deretica i jos stotine takvih "akademika" koji su i Boga posrbili!
a ko je ovaj zubonja sa slike?
Jao slike! Kao da ga je zabio Dusanki Majkic!