Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Želju, a od manjih klubova simpatišem Vratnik i Sarajevo!
Sarajevo je gigant! Mali klubovi poput kantičara sa Grbaavice su lokalne grupice koje nisu vrijedne pažnje.
shalala la la
sisaj ga fočak
Kad ce te jednom vec vi novinari nauciti ( ne samo vi , nego uopste u BiH ) ono osnovno,a to je da hiljadu puta pistete o jednoj utakmici u toku dana, morate i trebate isto toliko puta napisati : dan , datum i pocetak utakmice !! Procitalite vi ikad ista u nekim profesionalnim novinama i nekoj od europski zemalja ? Sumnjam , jer valjda bi vidjeli kako se izvjestava o nekom dogadjaju i naucili bi ono osnovno!!
provaljena vam je koreo ono srce vam je ofucano bice te ismijani veceras!
Za koji klub igra ovaj Draža Mihajlović,za SA ili za Želju ?
Covjece koji je to dominantan centarfor bio, a ne Musemic i slicni!
@FCSA Sarajevo je udba,to jest TORPEDO,a Zeljo je nesto sto pitar nemoze razumjeti,Zeljo je vise od kluba,Zeljo je zivot!Vas mali na vrat na nos klub je samo posljedica 2.svjetskog rata.Da nije bilo rata,vas nebi ni bilo. VOLIM TE ZELJO!
Ipak ti ostaje zapisano u karijeri da si igrao za drugi klub u gradu. Do glavnog, najboljeg nisi uspio doći. Sarajevo je Sarajevo, a Zeljo, Olimpic i Slavija su ostali..
da si bio zdrav postigo 3 u svoju mreuzu!
U dosadašnjih 99 okršaja samo jedan igrač postigao je hat-trick - Radimo Mihajlović. pa zar je toliko tesko procitati vijest prije nego se objavi, hajde fuliti ovu ili onu rijec, ali ime covjeka nema smisla :)
Braćo po boji sa suzama u očima konstatujem da bismo izgubili 10 razlike da je ovaj bio zdrav. Braćo po boji, tadašnja naša korumpirana uprava mu je stavila nešto pokvareno u baklavu. Braćo po boji što nam je to trebalo.
Nisam ovo znao, ali mogu onda samo zamisliti šta bi bilo da je bio zdrav. Obrukao bi nas zauvijek.
I ja sam istina ne jedini postigao hat-trick kad su u pitanju kradje na zgradama u BiH :D