Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako Bog da sutra u 23:48 pise se nova historija Bosne , ponovo se vraca svijetlo u nasoj crnoj drzavi ..
Kad se sjetim Radmila, centarfora Željine \"evropske\" generacije, i njegovih golova glavom sa ivice šesnaesterca.... :-) Složio bih se sa njim da smo u Zenici, i pored lošeg terena igrali poprilično slabo. Ako tako budemo igrali tamo, mislim realno da se nemamo čemu lijepom nadati.Mora se puno bolje i organizovanije igrati, napadati od prve minute, više trčati, jer ipak je ulog veliki.
21. STOLJECE LIK SE ZOVE RADMILO :-D
mami ti ga plitko
marš srbi i hrvati iz reprezentacie ovo je naša reprezentacija sad se svi metiljate a do sada ste pljuvali.
Za @nesanica, ************************* 1:0 Zabio ti ga mami 3\' 2:0 Zabio ti ga sestri 10\' 3:0 Zabio ti ga tetki 22\' 3:1 Kuje su svršile 45\' 4:1 Zabio ti ga ohrndaloj nani 80\' 5:1 Zabio ti ga krepaloj ženskoj familiji..90\' ************************** Hvala ti..
GOSPODO I PAPCI IZ MANJEG ENTITETA PITAJTE OVOG ČOVJEKA ZA KOGA TREBA NAVIJATI A NE DODIKA KOJI ČE VAM U SVEMU DOHAKATI
sr.b.ine bolesni providan si kao sito. OD JE BI u skokovima.
Ma kakvi ba produzeci, jedva istrcimo i 90 min, treba to odmah rjesavati, jer ce nas u produzecima nadigrati 100%, fizicki su spermniji
RADMILO LUDILOOOOOOOOOOOOOOO
Kad če se znati prvih 11 igrača baš mi ovo zanimljivo što reče Mihajlović, treba da igra Ibišević u prvih 11 da rastereti Đeksona. Hajmo Zmajevi
Igrati kao prvih 60 minuta u Parizu i zadnjih 30 minuta u Zenici i prolazimo sigurno pod uslovom da: 1. Ako bude golova ne primimo vise golova nego sto damo 2. Ako ne bude golova onda damo vise penala nego Portugal.
srklet me puko ko da cu ja sutra igrati
Nasi ce sigurno igrati bolje nego u Zenici jer je teren veci i bolji a i lakse je igrati u gostima . Ali zato ce trebati vise snage. Kao sto znamo nasi uvijek igraju dobro 60 min. i onda zbog fizicke pripreme ne trce dovoljno i prime odlucujuci gol. Nadam se da nece biti tako. Za prolaz protiv Portugala potrebno je da se igra ne 100% nego 150% koncentrirano i do kraja ozbiljno. Samo igrati na kontre i pokusati dati prvi gol. I ako primimo 1 gol treba nastojati dati gol jer je i to prolaz. Treba se paziti u 16-tercu je ce oni sigurno ici na penal posto su odlicni glumci i domaci teren tako da ce sudija mirne savjesti svirati penal . Mozda ga Begovic i skine posto je odlican golman ali nadajmo se da penala za njih nece biti. Sretno BIH
Ako damo bar jedan go, a ne primimo nijedan, ja sam siguran da idemo dalje.
šta hoće ovaj č.e.t.n.i.k., slovenci im zabili gol iz austrije. kad je tako pametan što nije posavjetovo svoje glupe vlahe.
Čovjek upravu sve! Da nije bio onakav teren, Ibišević bi dao golove. Portugalski golman i nije najjača karika njihive reprezentacije. Ronaldo onda ne bii dao go jer bi Begović odbranio 1ooo%. Imamo jakog golmana, go nam je zaštićen. Da, treba se čuvati crvenih kartona jer svi smo vidjeli onog papka kako skače preko Misketovih leđa! Trebamo dat\' go na početku i kasnije držati loptu što dalje od svog gola!