Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma Juventus ce opet uzeti titulu kako god okrenes, jedino kad ih istjeraju iz lige moze neko drugi osvojit
"Massiliano Allegri je u 178 utakmica imao prosjek od 1,81 bodova po meču, Clarence Seedorf je u 22 utakmice zabilježio učinak od 1,59 po meču, a Filippo Inzaghi u 40 utakmica samo 1,38 poena po meču." Pazi molim te poredjenja broja utakmica i broja bifocals!
Iz pouzdanih izvora saznajem da je Silvio Berluskoni ljut zato sto Sinisa Mihajlovic zabranjuje fudbalerima da pred pocetak svake utakmice pjevaju himnu Milana.
Mihajlović je bio TATA u izvođenju slobodnih udaraca.
EVO JA CU VAM RECI,KVAZI NOVINARI...SEEDORF IMA BOLJI UCINAK OD SINISE A NIJE DOBIO NI EURO ZA POJACANJE..IMA ISTO BODOVA KAO I INZAGHI ALI LOSIJU GOL RAZLIKU,PAR BODOVA VISE JE SKUPIO OD ALLEGRIA...KAD VEC PRAVITE CLANAK UPOREDITE SVE TRENERE I BODOVE OD BROJA TEKMI,A NE COPY PASTE SA DRUGIH STRANICA....MIHAJLOVIC JE PREKO 100 MILIONA POTROSIO A NIJE DOVEO ODGOVARAJUCEG VEZNJAKA I ZBOG TOGA NEMA VISE BODOVA JER VEZNI RED JE RACKU...
Jos smesnjie od Poturica iz 23% su Poturice iz tkz. "Sandzaka"...ta saka ljudi identifikuju se po administrativnom upravom Turaka :D Otkud ime Sandžak? - U 19. veku sandžaci su u Turskoj bili samo administrativno-upravna područja. Bilo je 290 sandžaka, raspoređenih u 77 vilajeta ili pokrajina. Nijedan nije zadržao to tursko ime, osim ovog kojem se na taj način želi stvoriti neki individualitet u odnosu na druge krajeve Srbije i Crne Gore. Repa bez krojena!