Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadnog čovjeka Bože Jedini. Fino je vidjeti kad igrač pjeva himnu svoje države,ali to nije garancija da će dati svoj maksimum u igri. BiH nema himnu ali zato naši navijači pjevaju umjesto igrača i ugođaj je potpun. Ovaj smara pola godine o pjevanju himne,jadni ti igrači ko' im je selektor.
Hoćeš li aplaudirati kad budete igrali usoro sa Kosovom
koliko znam tekst za himnu boze pravde je napisao hrvat..srbi nemaju nista svoje pa ni himnu,ipak bi volio da srbi pobijede ove napuhane hrvate koji misle da su neka velesila u fudbalu..u kvalifikacijama uglavnom dobiju drugorazredne protivnike i zato uglavnom i idu na velika takmicenja..licno mislim da ce ih srbija dobiti u oba susreta.
@Carnivore bravo na komentaru. Mi trebamo navijati za nase Zmajeve a sta nas briga i za Hrvatsku i Srbiju..... isto kao sto njih nije briga za nas Al mi ipak imamo nesto sto oni nemaju.... a to je nas bosanski ponos
Neka pobijedi ko je bolji.....
Kako simpaticno i djetinjasto zboris. Ti iz BOSANSKOG Kreseva nisi nikom nista uvalio...prije ce biti da su uvalili tebi LOL.
Pljeskali, me pljeskali - Hrvatska ce ih rastaviti na proste faktore.
Hamo, vidi mu glave .
Da li bi Mihajlovic da igra za neku reprez npr pjevao neku muslimansku ili katolicku pjesmu? Ili mollitvu? Mihajlovicu, los pristup, mozes traziti od Srba da pjevaju himnu, ali ne od drugih naroda. Ionako si ti za par mjeseci proslost kao selektor. Ostace Ljajic i treba da igra za srbiju
Ne vidim razlog da navijam ni za jedne ni za druge, čak ne vidim razlog ni da me zanima ta utakmica. Ne igra Bosna, nisu u našoj grupi, šta nas boli k. kako će oni igrati?
DECO, AJMO SVI DA PEVAMO
Ja bogme navijam za Srbe jer ako uzmu i zaredaju jos par pobjeda onda ce ona tekma u Beogradu imati veci znacaj. A uostalom pola nam drzava je i haman Srbija dok Hrvatska tek drzi nekih jadnih 20% prema tome mi Bosnjaci trebamo dati Srbima prednost ovaj put. Ebiga, nemozes od njih traziti da navijaju za BiH a kada njima zagusti ne prici im u pomoc.
E moj jarane Dok ti brines o manirima drugi pojedose veceru
Ademe Ljajicu n.a.p.usi se ku*cine bosanske !!! Bijedo izdajnicka.... Kad si odabrao da igras za njih, pjevaj onda njihove pjesme i molitve. Glumis nekog vjernika a odlucio se igrati za zemlju koja je planirala istrijebiti te vjernike. Adem Ljajic - licemjer
taj sandzo je trebao igrati za nas...pape ga nebi otjerao...mi nemamo tekst...izabrao je tamo neke...sta je problem''''''
Mihajlovicu zabi ti ga Nazif Mujic al u stau
Da je makar neka himna , al ono sto likovi pjevaju je molitva i to pravoslavna. I koji ce racku adem to pjevati. A ovaj kompleksas nije nikad bio neki igrac, a ni trener, tako da mu je stvarno najbolje da promjeni karijeru u pravcu turbo- folka :)