Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ TEKST JE IZGLEDA JOŠ AKTUELAN, A JA MISLIO DA JE OVA UTAKMICA VEĆ ODIGRANA ! KO JE OVDJE LUD ?
benzema crrko dabogda, kako si nam to mogo napravit+ pa znas li da smo i mi moslemani?
ma razvalicemo mi njiha ma ja ba,.... sha che oni hima da him ga nas dijamant natrpa pet komada samo u prvom poluvremenu ma ja ba
naprijed BiH zajedno do pobjede!!
Raja, pobjedom nad ovim bolesnim net ratnicima, mi smo vec pobjednici:-))) Jos jednom sretno svima:-)
@ miroslav: @ vladimir: SVAKA VAM CAST !! NAPRIJED ZMAJEVI, Komsije i desno i lijevo - SRETNO !!
Javljam se iz Prijedora i večeras ću navijati za BiH, jer sam rođen u Prijedoru i jer su svi moji iz Prijedora. Ja druge zemlje nemam i ne mogu navijati protiv zemlje u kojoj sam rođen. Volio bih da se nije raspala Jugoslavija, jer to je moja prvobitna domovina, domovina u kojoj sam se ja rodio i s te strane, navijam za Srbiju... Srbija mi je kao druga domovina... Obe zemlje su mi drage i ne mogu mrziti BiH kao što pojedinci mrze BiH, a u BiH su se rodili, žive i rade i od BiH žive...samo toga nisu svjesni jer su zadojeni mržnjom i nacionalizmom... Samo sam htio da kažem da ima normalnih i u Republici Srpskoj koji BiH smatraju svojom i večeras će navijati za BiH... Ne volim nadmene francuze... a glas provokacije iz Republike Srpske je glasan jer su u manjini, vjerujte mi da će cijeli Prijedor večeras biti uz reprezentaciju BiH... biće i onih koji je mrze, ali njih je sve manje i manje! Sretno večeras PLAVI! Pozdrav iz Prijedora, Vladimir!
de se ti prvo vrati iz dijaspore u BiH, pa onda ispravljaj \"krive rijeke\", i navrni do Banja Luke pa mi reci to sto si rekao dok me gledas u oci...
ne znam zasto tolika mrznja i prepucavanje...evo i ja sam srbin i navijat cu za Bosnu...takodjer sretno komsijama, ali Bosna je i moja koliko i nekog iz federacije...s`toga IDEMO ZMAJEVI pozz iz teslica :)
miroslave, tuknes mi nesto na loy sve ovdje do Amsterdama. sta ce bit za iftar veceras, sta je nana spremila?
Ne zna on nista , srecom ti si tu da nam kazes..
ubice te mrznja majstore.. mrzis ga k\'o da te ziogu.. neka ti je bog na pomoci..
ma sta ti znas stari konju koja je njima naslabija tacka ni sa jugom nikad nista nisi osvojio
Svaki posteni srbin ce da navija za BiH! Pozdrav iz Bijeljine!
bravo za ovaj intervju! Nadajmo se slavlju večeras