Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbg...kad religija bude religija, a ne politika, onda će svima biti puno bolje.
@Okotrb ovdje nije problem religija, nego politika Kine koja vrši genocid nad jednim turkijskim muslimanskim narodom.
@Okotrb ZNACI, NE SMIJE RECI ISTINU??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iz teksta ispde da je citav zivot ugnjetavan i odbaciva Ok al otkud onda u Realu tolke godine pa Arsenalu pa 350.000 sedmicno, pa sa Njemackom osvoji sve moguce ? Mozda i nije bas puno ugnjetavan
I sto je toliko ugnjetavani turcin iz Gelzenkirhena odabrao Elf (Njemacku reprezentaciju) umjesto slobodarske Turkse gdje su svi neturci neugnjetavani
Engleskim klupskim navijačima bitan je samo doprinos klubu. Pogledajte kako drže do Aubameyanga ili Xhake. Obadvojica su stranci ali i kapetani momčadi. Ozil je je*ena mimoza.
a zasto klixovci brisete kommentare kad se upita za progon kurda i armena kad se vec ovdje busaju neki da "govori istinu pa je zato otjeran"???
ovaj kvazi Novinar hadzic pise tekstkve u rangu Prvacica ! Decko zaluto si u Sport a pogotovo Novinarstvo
Özil, igračina. Ali, miješanje u politiku tokom karijere nije baš pametno. Posveti se fudbalu i uživaj. Nakon karijere radi šta hoćeš. Poput Cantone. Novinar je pristrasan, nijemci su šikanirali i Mullera, Boatenga i Hummelsa iz reprezentacije. Javnost je htjela i da Low ode.
Šta bi ovi licemjerni lizači osmanlijskih bulja rekli da je Vranješ, svojedobno dok je igrao za reprezentaciju, poklanjao dres Vučiću, slikao se pred izbore i kumio s'njim. Kad znamo da je izgorio zbog tetovaže, Baden-Württemberga ili je ono bila North Rhine Westphalia.
ne znam eto kad ga pljuljete zbog para, da je zaradjivao 80.000 sedmicno branili bi ga, ali zasto recimo griezmann nije kaznjen od barce? i on je srao po kinezima?
In je izgorio kad je poklonio dress erdoganu. Od tada su ga kaznili. Zato mu je turski klub najbolji izbor.
Ne znam šta je cilj ovog članka, da se Ozil predstavi kao žrtva? Pa taj nije odigrao poštenu utakmicu, ne pamti se. Prljavo je što sad pljuje i po reprezentaciji Njemačke, koja mu je sve dala, a dok je bio prvotimac, nije se žalio ni na kakav rasizam. Tendenciozan tekst, bez pravih argumenata. Čovjek jednostavno više ne igra kako je igrao i tačka.
Bravo Mesute, nek si progovorio istinu! Kome smeta kritika protiv Kine u vezi Ujgura on je na strani genocida. Isti su oni koji vrše i odobravaju genocid.
Da je odrastao u Turskoj..dali bi postigao ista od ovog sto mu je obezbedjeno u Njemackoj u mrskom zapadu...negde u pripizdini bi burek prodavao ako i to..!!!
Da je Njemačka igrala ono Svjetsko bez igrača sa migrantskim porijeklom, da li bi ga osvojila? Da li je Zapad tek tako dovodio ljude iz drugih država ili im je trebala jeftina radna snaga?
Jedno jako prosto pitanje, zasto nije nastupao za tursku?
rodio se njemackoj, sta ti nije jasno
Sve je bilo ok do onog dana kad je sam ušao u politiku i počeo se kleti i zazivati svog sultana... On nije jedini stranac u Njemačkoj, sve je dobio i imao je sve. U Americi žive Irci, Nijemci, Britanci, Francuzi, Kinezi itd. ali svi su Amerikanci i gotovo.
Nijemci su ga proglasili najvećim krivcem za sramotu na SP 2018, iako je bilo mnogo gorih od njega. Miler i Verner nisu postigli nijedan gol. Bilo je strašno šta su pisali o njemu, a sveje bilo zbog njegove podrške Erdoganu, a ne zbog fudbala. U Arsenalu je pao u formi, a počeo da priča o politici. Neki kažu da se mnogo promijenio pod uticajem žene.
@redevil žene su ti zlo, a on stvari na galeriju auta i pravac stambol
Koje preseravanje od teksta lol lik milione i milione uzeo za sjedenje na klupi i sad trebamo plakati za njim kako je njemu klub okrenuo ledja, ne znam jel gluplji ovaj autor ili ozil
Hahahhaahahahha rijetko odvratan tip