Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce i kolasinac sa njim
Selam Mesude brate ,svaki hajr ti u životu od srca želim ,ukoliko odeš iz Arsenala preko bare u neki klub ,sa srečom ljudino .Jer kao čovjek vjerovatno si dobar ,jer ni Erduan se sa nekim ko nevalja nebi vrijeme trošio .Mnogo zdravlja tebi tvojima i hairli u nastavku karijere ma gdje da igrao ,selam i Allah ti svaki hajr dao Amin ,selamod brata iz BIH Ramiza .
Kolasinac ne ide nigdje.
Odlazak Ozila bilo bi najveće pojačanje za Arsenal. Samo ne znam zašto čekati januar jer engleski klubovi mogu prodavati igrače do 2. septembra. Lets go DC United, make it happen"
eto to razlog pa imas para da platis armiju zastitara
dokundisalo mu :)
Gulenovci jedva čekaju da im dođe na noge
napisite brate kako je, ozil i onaj nas mamlaz se povezali sa mafijom, pa kad su usrali motku onda bjezanija
@jogy27 .... Odakle ti ta informacija, ko te slagao??
pametno