Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma najbolji... on se nema kome vise dokazivati, ni peleu ni maradoni, klasa iznad maradone pa tek onda idu ovi ptici GGMU :)
najbolji fudbaler svih vremena je nagovijestio kantanje frankista u srijedu!
Tek kad osvoji barem dva svjetska prvenstva sa Argentinom, Mesi moze biti medju prvih pet svih vremena. Lako je davat golove u najboljem timu na svijetu. Ronaldo deba je za njega bio visa klasa. U svakom timu za kojeg je igrao ( abilo ih je puno) trpao je po 30 komada po sezoni, a sa repkom Brazila osvojio je sve sto se moglo osvojiti, uz to najbolji strijelac svjetskog.
samo JEDAN je ISPRED njega; Luis Nazario De Lima Ronaldo - R9!
Dok Messi zabije prelijepe golove Cristiano rutinski trpa s 11m hahahaha. Pa da nema penala nebi ga bilo u top 5 strijelaca La lige.
mesi i samo mesii i opet mesi jedan je mesi :D
Ovaj messi je igracina,fakat jeste.Da je igrao u vrijeme Pelea,postigao bi on mnogo vise golova od malog brazilca i vjerovatno osvojio vise trofeja. Messi,mozda i najbolji svih vremena!U danasnje vrijeme,kada je fudbal usavrsen i pun taktickih prepreka,grube igre i igraca koji prolaze nevjerovatne pripreme,sto fizicke to i psihicke...do izrazaja da dodje neko,ovakvim potezima i igrom!Mali je cudo.Respekt za Ronalda,ali Messi,je Messi!
http://www.betnovac.bloger.hr/
najmanji covjek na zemaljskoj kugli dao go glavom hehe, igraci malage se nebi trebali vise pokazivat na ulici od sramote, messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
naslov je katasrtofa
..sta?..opet ba Messi..:-).
MESSIJA