Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto ja na terminu! Znaci u rangu sam messija realno :d
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
lik je retardiran igra samo za novac, boli ga tuki za naciju i svoju zemlju, istetovirao se kao narkoman, npr cr se nije istetovirao da bi mogao da donira krv svoju, dok ovoga boli briga, majmun od covijeka..
@Pas123 , krv možeš davati i bez obzira na tetovaže. samo treba da prođe određeni period. a messi je već milion puta dokazao da je ljudina od čovjeka svojim humanitarnim donacijama. a koliko messija boli briga za reprezentaciju govori činjenica da je plakao nakon onog poraza u finalu copa americe. jasno je koliko mu je stalo do reprezentacije i da nešto osvoji sa njima
Lopta u presudnom trenutku ruzno odskočila, dešava se i najboljima...
odskoci lopta ko da ide po BiH putevima