Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJBOLJI FUDBALER IKADA, ON NIJE NORMALAN!!!
tako je kralju
Doktori kazu da je kraj vrlo blizu...
'ta ce ba Messi
Mozes postati jedan od najbojih ako igras u jednom klubu (vecinu vremena). Primjeri: 1. Del Piero 2. Totti 3. Stieven Gerard 4. Frank Lampard 5. Jamie Carragher 6. Bob Paisley 7. Javier Zanetti 8. Gianluigi Buffon 9. Ryan Giggs 10. Paul Scholes 11. Paolo Maldini 12. Franco Baresi 13. Iker Casillas 14. Daniele De Rossi itd itd
Ma jarane REALNO on je vec sve nadmasio sa tvog spiska !
covjek je zvijer, al' eto opet da bi se dokazao pojedinim poznavaocima fudbala on treba da predje u neki drugi klub :D
Pa i treba da ostaneš kad si ikona Barse, a i ikona fudbala !!
Naravno.bez cavija i injeste si malo bolji prosjecan igrac i toga si itekako svjestan.u bilo kojem drugom klubu ne bi bio to sto jesi.veliki igraci za svoju karijeru promjene par liga i par klubova i svugdje su najbolji.
Bogami ne priča se tako za Casillasa koji je cijeli život branio u Realu i Španiji i igrao sa njaboljim igračima...Casillas je samo jedan primjer a ima ih još milion
Mislis da bi ibrahimovic,c ronaldo, ne znam ..maradona itd bili najcjenjeniji da su od pocetka do kraja bili u maticnom klubu.veliki karakteri zele dokaz da su svugdje prvi i najbolji.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)