Nogomet
5

Messi: Želim ostati u Barceloni do kraja karijere

Totalsport
Lionel Messi (Foto: AFP)
Lionel Messi (Foto: AFP)
Napuna dvomjesečna pauza zbog povrede bedrenog mišića nije ostavila traga na igri Lionela Messija, ako je suditi po njegovom nastupu u povratničkoj utakmici protiv Getafea.

U prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja argentinski je nogometaš postigao dva gola u 4-0 pobjedi Barcelone protiv Getafea. U igru je ušao u 64. minuti, a golove je postigao u samom smiraju susreta.

Komentirao je Messi po završetku susreta nedavne medijske napise kako u PSG-u spremaju senzacionalnu svotu za njegov transfer:

"Moja je ideja ostati ovdje i završiti karijeru u Barceloni."

Pred Barcelonom je sljedeće subote ligaški derbi protiv madridskog Atletica, a Argentinac priznaje da je itekako željan zaigrati protiv Rojiblancosa.

"Ako ću moći igrati protiv Atletica, hoću. Razgovarat ću s Tatom (Martino) i ljekarima. Uvijek mislim na klub i imam istu želju kao i uvijek."

Onda je najbolji svjetski nogometaš komentirao sam povratak nakon povrede.

"Očajno sam se želio vratiti. Nije me bilo predugo. Osjećao sam se dobro fizički i nisam osjećao nikakvu bol. Sretan sam što sam bio u domovini gdje sam radio dobro kako bih se izvukao iz ovoga. Sada se veselim sjajnoj godini."

O FIFA-inoj gala-večeri u Zürichu 13. januara na kojoj će se dodijeliti Zlatna lopta za najboljeg u 2013.

"Otići ću na gala-večeru, kao uvijek. Zadovoljstvo je biti među trojicom najboljih, a rezultat će biti kakav bude. Za mene su najvažnije nagrade one timske, ali uvijek volim i ove (individualne)."