Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu da vjerujem-barsa nije primila go
RONALDO GA NE MOZE NI LASEROM STICII,,MESIIIIIIIIIIII MESIIIIIIIIIIIIIIIIII MESIIIIIIIIIIII MESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
@DaX JE8EM TI DJECU MRTVU U OČNU DUPLJU!
Saznajte kako zaraditi na kladionici bez puno muke, pametnim investiranjem i strpljivom igrom. Strpljenje je najbitnije. U probnom periodu mogli ste sa mnom zaraditi 16 000 kuna. Prošlo je čak 21 od 29 listića, u 50ak dana. Moji ulozi nisu preveliki i i prihvatljivi su svima koji se ozbiljnije klade, a koeficijenti se kreću od 2,00 do 5,00. Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i navratite na moju stranicu WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
@............ 17 kola u nizu Messi postize gol, te je već na 40 golova, naravno da ce pisati o njemu i dizati ga u zvijezde. Ti svoju kristinicu ne bi dizao u zvijezde da je on to postigao,sve se bojim, pa ubili bi nas svojom halom i kristinicom da je on nesto slično uradio. Zato mars u svoj ćumes iz kojeg si ispuzao i ne priblizavaj se tastaturi! MARŠ!
@grof 17 kola u nizu Messi postize gol, te je već na 40 golova, naravno da ce pisati o njemu i dizati ga u zvijezde. Ti svoju kristinicu ne bi dizao u zvijezde da je on to postigao,sve se bojim, pa ubili bi nas svojom halom i kristinicom da je on nesto slično uradio. Zato mars u svoj ćumes iz kojeg si ispouzao i ne priblizavaj se tastaturi! MARŠ!
Za ove sto misle da je igrao citavu utakmicu.Dao go,a usao tek nekad u drugom poluvremenu.Cao,HvaLA !
ma može njima....
Ja idem na utakmice vec 10 godina, i nikad nisam dobio kamen! A u ostalom Balkan, u prevodu Krv i Med. Zalimo se a nista ne poduzimamo, ja kad dignem svoju mahalu idemo svi na tekmu, nema problema, kad nam nesto ne godi dignemo se idemo protest, ne kukamo kako je dzava losa, prvo se ti pokreni pa komsije pa onda imas pravo kukat, e kad bi svi ovako, gdje bi nam bio kraj, al uglavnom svako svoje, da ne laprdam vise ovdje! Pozdrav i uzivaj!
Jah, a za ligu prvaka? Sta bi jbt? Mia san mia..
na nase tekme idu samo jalijasi, sitni lopovcici i kvaziface, papcici i ostala balavurdija, dok je normalana narod polahko poceo da izbjegava takve susrete gdje ni kriv ni duzan mozes bez glave da ostanes.
@Savarakata pa sta mislis sto ljudi ne idu na nase utakmice? koji nogomet kod nas ,sta ti je. jel treba dijete da mi pogodi kamen ? o kojem bodrenju ti pricas??? uozbilji se malo
u pravu si jarane, ovi fakat samo nešto petljaju protiv truhlih ekipa
E TUGE, PROTIV OVE JADNE EKIPE DAO GOL I U ZVIJEZDE GA DIZETE! MESSI KARINA OBICNA!
Mislis ti da Barca i Real ne stimau utamice !? Navijaj za svoj lokalni klub, neka je u 3 kantonalnoj ligi, bodri ih, tako ces dobit i odgovor, otici ce negdje dalje, pa polako da i nas nogomet krene uzlaznom putanjom. Volim i ja gledat i navijat preko TV-a i za Real, i za Man. Siti, Salke, Marsej, itd. al opet gledam svoj tim u 1 ligi. i bodrim!
bolje nego navijati za ove nase uhljupe gdje je svaka utakimica namjestena i gdje u svakoj utakmici mozes znati rezultat 7 dana prije tekme ;)