Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa se prica da je ronaldo penaldo.. A ovo penala nit je vidjelo niti pacov to zna izvesti
@forgottenPromises: Pa zato jer nije navikao na penale :))) Samom sebi kontriraš jbg.
@scoobydoo ja mislim da ga je vise zbunilo sto je ovo sudija uopste svirao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zacudjujuce mnogo neprofesionalno izveden penal.. cim je sudija svirnuo odmah je sutnuo i to po sredini bez ikakvog zaleta i bez pogleda u golmana.. ono u fazonu nabicu je pa sta bude.. 90% golmana bi ovo procitalo
Argentina bi imala vece sanse bez Messija. Onda bi igrali neki drugi koje je on sam izbacio iz ekipe i bili bi znatno bolji kao kolektiv.
Jednostavno nije bio njegov dan, Argentina ima ludog selektora, Mesi se puno petlja u ekipu gdje igraju njegovi jarani, a ne oni nakbolji. Jedan Di Bala na klupi, kao i Higuain, a kuci ostao Ikardi. Dzaba njima Mesi kada nisu kolektiv. Sa motiviranim Modricem i ostalim Hrvatskim igracima biti ce im znatno teze, jer je Island ekipa koja igra samo na snagu.
Nije on vise messi nego mashi
realno govoreci, ako popuse protiv hrtavske mogu komotno da se pakuju kuci
Tačno se vidi na njemu koliki je pritisak na njegovim plećima, po izvedenom penalu se to najbolje primjeti. Iskreno mi ga je žao u ovoj prosječnoj ekipi.
Od Pjanica ocekujete cudo kad igra za BiH koja je mnogo slabija od te navodno prosjecne Argentie . Mada ne cudime jer po svome plujete a tudje volite zato i jesmo zadnja rupa u EU
zadnjih sedam penala cetiri promasio
Nema veze nisi ti kriv sto trener nema muda da ti kaze da koliko god da si dobar da mauro icardi i dibala moraju igrati
Imam neki utisak da je Hrvatska i pored Messija, trenutno bolja od Argentine.
Mesi je gospodin i kad je na aparatima..
Totalna glupost je upoređivati ovu dvojicu, ali ronaldo je bio u utakmici i nogama i glavom, dok mesonja vidiš mu na faci razmislja o pičci dok puca penal...za slobodne da ne pričam
Ronaldo zabio gol iz slobodnog posle 3 godine hahah.. Messi neprikosnoven, u La Ligi ove sezone dao u 3 tekme zaredom.
lik je zabio 6 ove sezone dok je ronaldo 2 u dvije sezone zato ne rise
nije on kriv nego glup
Glacni mi be komentator na HRT2, kada Messi izvodi korner, veli lik E OVO SU SAD MESSIJEVE POZICIJE, SADA BI MOGLO BITI OPASNO, kao da je penal ili slobodnjak
@Habensiemerdevine aaaa to je! ja se posvadjao sa zenom oko toga. nisam gledao taj momenat, a kaze ona messi pucao korner. kako ce rekoj bem te glupu pucati korner kad sam cuo bahu da kaze da su to messijeve pozicije?
E moj Messi reziser ti odbrani penal
jednostavno nije to vise igrac koji moze odvesti repku daleko, on je samo moze sastavljati ,umjesto onog pijuna na klupi !