Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronaldo im je SVIMA pokazao kako se igra nogomet
Jah eto, takav preokret i metar prilika plod srece, ahhahahahah. Odbrojava Barcino
Sta ti znas,konju jedan cuj borba haahahaa sa 0:2 srelad preokrenula na 3:2 kakva borba i kakvi baraci,kako se kaze kod nas \"kad je neko sretan(kao sto je real bio veceras) ni u Toaletu nije gladan.Fpujjjjjjjjjj gadi mi se na igru reala
JEEEEEEEEBEEEEEEM IM SVE ONO IDIOTSKO RAHLJAVO SKINU ME ZA MILJU AAAAA
Barca ima jedan veliki porblem, to je Ibrahimović, on je katastrofa za cijelu ekipu, čim je isključen Barca se je razigrala, njegov učinak u ovoj godini golova:0 crveni kartona 2, mislim da igrač sa ovim učinkom nije zaslužio na da igara u BiH premijer ligi, a kamoli u Barceloni.
Naš vrli rejs hefendija Serić je večeras prokockao neke pare IZ mešihata igravši na barcelonu, ali On kaže više sreće i veći ulog slijedeći put!
Jadna igra i rezultat.Real je veceras pokazao zasto se voli fubal i kako se bori za svoj klub. TABELA 1.REAL MADRID 2barsa