Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva, pa mozda i nezasluzeno prodjose, al jbg sad se igra na jednu utakmicu, ovako Portugal uze Euro.
@bbb Pa Island je nekako vise pokazao, trudili se, Argentina je bila prgava, prljava, et zbog toga. Nadam se, zbog Messija, da ce malo popraviti igru i proci Francuze.
@bbb, Island nije zasluzio, al' Nigerija jeste. Sta je tu je. Radujmo se sljedecoj njihovoj utakmici sa Francuskom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E sad krece jedno novo takmicenje za Argentinu u kojem su 50:50 sa svakim ili cak i blagi favoriti. Sada se igra na jednu utakmicu i oni vise nemaju imperativ da napadaju, da ganjaju pobjedu, jer su u uslovima u kojima se zatvori Messija i vise nego limitirani. Ovako ce oni sada stati u defanzivniju varijantu i cekati jedan potez Messija da rijese protivnika, za to im i ne treba nikakva briljantna igra.
@tabakinho Sve je moguce na medjunarodnim prvenstvima, jos od 2004. i Grcke kad su osvojili. Nema vise velike razlike izmedju nekadasnjih najjacih ekipa i onih malo slabijih. Svaka jaca ekipa se vise pati igrati protiv onih outsajdera, tako da bi Argentina vrlo lako mogla proci Francusku, a izgubiti od Mexica ili Hrvatske. Tu je i Belgija, Svica i sl.
Cuj Bog te nebi napustio. Bas volim fudbal, al kakav bog i napustanje tebe tu pored sve te bolesne djece
Kmečavac! Nek zahvali Hrvatskoj i Daliću što nisu pustili Islandu!
Messi kez, a proslu tekmu nikome ruku nije pruzio nego slozio cufa i pobjego u svlacionicu.. budi sportista u porazu i u pobjedi. Argentina nikakav kolektiv kao da igra 11 stranaca prosli na jedvite jade
Hebo te sport ispade biti ili ne biti za neke nacije,a ne nadmetanje u fudbalskoj vještini.
Ako se Argetinci pitaju Messi je kriv i za globalno zatopljenje. Stvarno sjašite sa jednog čovjeka. Ima ih valjda još 10 u toj ekipi. p.s. što i glavni sudija nema zastavicu?
Da ne bi mlatio igrace
nek se zahvali sudiji a ne Bogu...kakva kradja - nevjerovatno
Najpravdnije bi bilo da se Francuzi i ovi gurbeti zajedno izbace. Nijedni nisu zasluzili prolaz dalje. Zali Boze onakvog Maroka
Messi se (još) ne vraća kući !
Na guzove,sto bi rekla moja tetka Zejneba