Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REALNO GLEDAJUCI RONALDO IGRACINA A MESI CAROBNJAK
Tesko da ce se roditi igrac kao sto su njih dvojica,nisam fan ni barse ni reala,ali obojica cine cuda.
Dingospo. Respect geniju 👏
Ne moze tema o Messiju i Ronaldu proci a da se djeca ne svadjaju. Jednostavno oba igraca vrhuska sa nekoliko prednosti jedan naspram drugog.
I tebe pajdo
Ma dajte ljudi, Messi Fanbojsi, zar ste coravi majke mu ga? Zar ne vidite Ronaldove statistike i trofeje? Covjek nema sta ne osvaja, obara sve zive rekorde. Messi mu nije ni do koljena kada su statistike u pitanju. Pamtice se trofeji. Ronaldo je kako tako sa onakvim jebenim Portugalom dosao do titule prvaka evrope. Messija u reprezentaciji nema ni u romingu. Ronaldo poginu na terenu. I ne, ja niti gotivim Ronalda, a vala ni Messija, kao ni njihove klubove. Cak sta vise prezirem ih.
Objektivno, od individualnih kvaliteta ima samo skok ! Iskreno, ti si za mene fudbalski MEsija ! ne mora čovjek biti fudbalski stručnjak da to vidi !
Mesi je za Ronalda izmislio svijet... Onaj bi se malo trebao spustiti na zemlju.
Dobri su obojica.