Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MESSI je NAJ NAJ NAJBOLJI
Visca el Barca,Visca Leo Messi ! Sljedece sezone jos bolji,jos uigraniji i naravno osvojeno sve sto se moze osvojiti ! Vamos Barcaaa Svaka cast Leo legendo :)))
to kralju najaci si ronaldo ti ga moze samo pusit.hahahhaa
pojedi govno nemas ti pojma ba o fudbalu......covjek sve tri krune osvojio i kazes los trener .....aaaa......dodji sebi Bogati ako nemas kome !!!!!!
Ne se.rendaj. Pojma nemas a jos si i priglup. Cuj Gvardiola ne valja a osvojio trostruku krunu u prvoj sezoni kao trener!? + razvalio Reala koji je drugoplasirana ekipa Primere. Kad budeš imo šta pametnije da kažeš javi se, a ne da bzvz baljezgaš.
nadam se!
barca ima dobar tim ali guardiola je loš trener...vidjelo se to protiv chelsea kad su igrali u obje utakmice nije odgovorio na obranu blues...ali i opće mišljenje je da je guardiola loš trener...ruku na srce...ova liga prvaka je osvojena sretno...u polufinalu sudac ih spasio a u finalu,man utd,nije uopće igrao nogomet...nije uopće barca bila dobra u finalu nego man utd je bio loš...a prvenstvo...kad real neigra dobro, hvala Bogu da će barca osvojiti...kad primera nema top 4 kluba kao na otoku...sve u svemu vidjet će se uskoro...nemoć barce u taktičkom smislu...
samo se nadaj messi
hoce al u qrcu... jeb.em te barco. MADRID
tako je velemajstore....
KRALJU!!:)