Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
//Budite i vi dio ovog spektakla! Godinama smo proučavali kladionicu i pokušavali izboriti profit na razne načine, sve dok nismo došli do postojeće strategije! I to upravo da pomognemo Vama, običnim ljudima! Sve lijepo piše na blogu, proučite i javite nam se. S nama se dugoročno isplati sudjelovati. Mi smo diverzijalci i na potpuno drugačiji način uspješniji od drugih! Dođite i uvjerite se! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno//
Deutschland ! ce uzet prvenstvo..
Tako je buraz ja sam jedan od njih
Od tebe nema boljeg Avdija. Ti si nas ponos <3
Hvala ljepoto bez vase podrske ja ne bi bio ovo sto sam
Ja mislim da on još nije ni postigao gol na svijetskim prvenstvim ako se nevaram....tako da je vjerovatno motivisan ko nikad!
zabio je jedan srbiji
2006 godine kada su pobjedili 6-0
Uzalud trud, dzaba vam sve, i vlast vas gura al' opet ne ide, dos'o je kraj, moj cigane, nista od titule ni ove godine... Vučić i Čović, i FMP, arapi rusi pomoc drzave, umire nada, gotov je san, sampion je opet Partizan...
ah sta ces sad, pilot pa pogrijesi, mogu i ja jednom... nemojte zamjeriti nista nije nikakva provokacija nego samo mi naumpala ova navijacka nekako za ovaj naslov... :)
Recimo Edin Dzeko, ali to ce se promjeniti za koji mjesec :)