Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca je kad jednom, dva puta tako pogodis... sine moj, ti tako svaki put - i bolje. To vise nije sreca.
Sine skromni nema to veze sa srećom. Ti si njega izveo perfektno, a što golman nije postavio živi zid kako treba to je druga stvar. 600 golova se ne zabija na sreću.
Ne mozes pogodit u raslje sa 25 metara na srecu..., ja da sam izvodio slobodni, srusio bi reflektor...
Imao si srece kod drugog gola kada ti se lopta odbila tacno u noge, a kod treceg nema srece to je majstorija i fudbalska magija...
@nansin ni kod tog njegovog prvog gola nije u pitanju sreća . Pogledaj snimak cijele akcije i vidi gdje je bio on u začetku akcije pa prati njegovo kretanje i kretanje odbrane Liverpula. On nikada ne staje i ne odustaje dok akcija traje a genijalno predviđa gdje i kada lopta može da dodje. To čini razliku imedju njega i ostalih napadača.
j.bo mater kako igra dobro 5 igrac svijeta..Pa kakav je to carobnjak 1 igrac svijeta.I da,da napomenem imam korijena iz hrvatske pa nemoj te s.at po komentarima ljubomora je cudo..
Čuj ovih glupana nije to sreća s mesi kaže da jeste imao sreće, šta ti mesi znaš ??😂😂
@lale gator hahaha još te nije popustilo .. YOU’LL NEVER WALK :P
Ovakvog igraca i ovakav fudbal vise nikada necemo gledati....uzivajmo dok traje!
Kakav igrač, ovo se nikad ponoviti neće
Pa to kaže da im malo ublaži bol, ali opet boli 3-0 :)
Modricu jesil vec vratio polugu zlata malom kataloncu hahahaah ??
Sreća je 'možda' kada ti lopta kao kod drugog pogotka padne tačno pred noge i prazan gol bude. Sigurno nije sreća kod slobodnjaka jer je magičar to nekoliko puta pokazivao i puno toga više. Nek si živ i zdrav majstore.
@Bosanjeros 5m je loptu pomjerio wtf
Dosadan si, idi u penziju da mozemo gledati normalne utakmice.