Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je jedan Diego
Opet lažete ili je Messi promjenio mišljenje? https://www.24sata.hr/sport/lionel-messi-odrekao-bih-se-svih-rekorda-za-svjetsku-titulu-375557
Drugim rijecima nista nece osvojiti osim ovog sto je do sad osvojio
Jao klixasa sto zamjeraju messiju sto nije osvoji svjetsko prvenstvo. Nogomet je timski sport, i kolektivni uspjesi ili neuspjesi se nikako ne mogu pripisati pojedincu. Messi ce sa ili bez titule ostati legenda, jedan od najvecih..
Maradona, je naj bolji igrac iz Argentine koj osvojo SP.
Glupost je porediti stare igrace i rekorde kad je to u to vrijeme vise hobi bio nego profesionalo kao sad. Messi da je bio sa ovom formom u Maradoninom vremenu imao bi na kontu 10 000 golova.
Ne brini se i nećeš osvojit svjetsko prvenstvo nikad i nećeš biti ni do koljena nezaboravnom narkomanu, velikom Diegu Armandu Maradoni!