|

"Messi nikada neće biti vođa Argentine"

"Messi nikada neće biti vođa Argentine"
0
T
Totalsport
26.11.2010. u 17:01
0
komentara
0

dijeljenja
"Messi nikada neće biti vođa Argentine"
Lionel Messi po mnogim sudovima je već godinama najbolji ili ponajbolji svjetski nogometaš. S Barcelonom je Messi osvojio sve, ali teg na leđima koji ga stišće su reprezentativni rezultati.
S Argentinom je Messi osvojio samo zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, ali na svjetskim prvenstvima, kao i na Copa Americi, nema opipljivih dokaza da je Messi "nogometni genijalac".

U Argentini ima mnogo onih koji zbog toga ne vole, niti ne cijene dovoljno Messija, a u svojim izjavama je donekle takav i legendarni argentinski trener i nogometaš Alfio Basile, popularni "Coco".

"Messi je fenomenalan, nema uopće govora o tome. Ali, i karakter čini nogometaša, a Messi nije rođen da bude vođa. Zato po mom sudu nikada neće moći biti vođa u argentinskoj reprezentaciji", rekao je čovjek koji je 1994. godine vodio Argentinu na SP-u u Sjedinjenim Državama, te je u svlačionici tada imao najbolju argentinsku ekipu u posljednja dva desetljeća (Maradona, Caniggia, Batistuta, Redondo, Ruggeri...). No, do kraja vjerojatno nije došao zbog suspenzije Maradone (doping).

"Ipak, vjerujem u sadašnju Argentinu zbog jednog čovjeka. Nije to Messi, već selektor Sergio Batista i pun je pogodak nacionalnog saveza što je produžio ugovor s njim", završio je "Coco".
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.