Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesi prelati u Radnik iz Bijeljine
Normalno da igra sam kad je otjerao iz ekipe sve koji ne dodaju iskljucivo njemu
Pa fino je pokazao da je GOvnAT
Haj jesu zapeli ovi sa dvijema vrhunskim asistencijama,a frajko tj. Messi nije zabio gol u polufinalima u gostima od 2011 a moguće i u četvrtfinalu u gostima da nije zabio od te iste godine.hjaha e čuj dvije vrhunske asistencije hahaha
Od tih 35 dodavanja bili su dvije vrhunske asistencije Albi i Suarezu, koji ostaji sami sa golmanom i fulaju. Znači Messi treba sve sam da uradi, i da asistira i daje golove. I na koncu, jadna je ta ekipa koja se uzda uvijek u samo jednog igrača.
Imao je stajao da nauci novo
Sta*
Treba spomenuti i fenomenalnog Fabinha sinoć...