Nije opsjednut da bude bolji
0

Messi: Ne uspoređujem se s Cristianom Ronaldom

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Zvijezda Barcelone i argentinske nogometne reprezentacije Lionel Messi izjavio je da nije opsjednut time da bude bolji od igrača s kojim ga novinari najviše uspoređuju, Cristianom Ronaldom.

Iako novinari cijelo vrijeme potenciraju rivalstvo Messija i Cristiana Ronalda, Argentinac odlučno odbacuje takve napise, te tvrdi da je on samo koncentriran na uspjeh svog kluba.

"Nisam u nikakvom duelu s Cristianom. Jedino što mi je na pameti je pomoći svom klubu da osvaja trofeje", rekao je Messi.

"Nikada nisam gledao Ronalda kako bi se nakon toga s njime uspoređivao ili da bih u svom nastupu bio bolji od njega", tvrdi Argentinac.

Messi je također ponovio da nije opsjednut dostizanjem legendarnog napadača katalonske ekipe Cesara Rodrigueza na vječitoj listi najboljih klupskih strijelaca. Rodriguez je u svojoj karijeri, igrajući za Barcelonu postigao 235 pogodaka, a Argentinac je trenutno na 196.

"Samo želim osvajati naslove i time ćemo postati dio historije. Što više golova zabijem, to bolje, ali ne zbog dostizanja rekorda, već zbog ekipe", kaže Messi.