Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smjesi mu se L.A. Galaxy i novih 300 miliona, :)
Mesi po ugovoru može otići u klub izvan Europe, a neće dok Barca ne osigura povratak Neymara. Za sada PSG odolijeva ucjenama, čeka se zimski prijelazni rok. Mesi je zagazio 33 i na zalasku je karijere. Trećina klupskog budžeta za plate odlazi njemu.
Jeste vi glupi ili ste zaboravili izjavu Messija prije nekoliko godina.? Messi je došao u Barcelonu radi zdravstvenih problema u kojem mu je pomogao klub. Prema tome je rekao da nikad neće zaboraviti šta je klub uradio za njega i da će igrati do kraja svoje karijere samo za Barcelonu i na taj način se odužiti koliko toliko. Zato čovjek svaku utakmicu gine na terenu za ovaj klub i onda vi dođete i napišete neku glupost poput ove. Hahah smiješni ste
prije odprilke mjesec dana isti ovaj klix pisao kako je vlasnik (ćini mi PSG) zvao Messija I pokupio mu platu 10 x veću na što my je Messi hladno rekao ""NE""
@bizon44 toliko je uradio za barsu, i da ode niko mu nista nebi zamjerio...dobro ne bas u Real ad predji....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a gdje ce u pm .. to bi bilo kad vozacu formule dadnes brod da upravlja a ovaj ne zna. tako i mesi ne bi znao kud bi s novim klubom
Barselona Titanik koji tone
I Inesta je imao slicnu kaluzulu, ona se odnosi na klubove van evrope.