Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svasta, pa bolan kako ces tako nesto provaliti! Je li stvarno ovo izjavio postavlja se pitanje jer zvuci nevjerovatno . Pogledaj CR7 u svlacionici nakon sto su postali prvaci evrope!!
ja bih rado mijenjao ženu za neku vatrenu južno-amerikanku,brazil,argentina,venecuela,urugvaj..........šifra ne znam ko me više nervira žena ili ljubavnica!
kako god, ove godine nas čeka nikad više utakmica protiv velikih reprezentacija. prvo sljedeću nedelju prijateljska protiv brazila. onda svjetsko protiv argentine, i ako bog da, još koja na svjetskom. i onda na jesen, liga nacija protiv španjolske i engleske
nego vidim Ante Ćorić potpisao za Romu. a jesu ovi talijani navalili na hrvatske igrače.
ne bojim se previše argentine. imam neki osjećaj da tu uzimamo barem bod. jači smo od njih u sredini i tu ih treba pojesti, da ostanu bez svog brutalnog napada. uvjeren sam da ćemo opet uzeti island. jedino mi je ta nigerija misterija.
@myrosCRO pa utakmica sa argentinom je druga po redu. znači uzeti nigeriju i argentinu i onda lagano protiv islanda. treba ganjati prvo mjesto da izbjegnemo francuze u osmini finala
vidi bošni što daju minuse.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hobit bi bio prvak svijeta E ne ide to bas tak
Hrvatska uvijek dere favorite....
Ko mu je dao pare da ovo izvali? 😄😄😄😄😄
Izvali? čovjek osvojio 6-7 titula Primere... Kao da njemu šta znači jedna titula u Primeri manje-više