Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jer, za prave ljubitelje nogometa, brojka na instagramu je sve.
Popularni jer ima 2 miliona vise pratitelja 😆Pa da Imaju 100 miliona vise pratiitelja nikad nece biti kao pravi inter Ni u cemu, Ni po cemu
Pa hoce, vidis npr u popularnosti, kao sto je i tema ovog clanka. Sportski uspjeh je nesto drugo.
Pa i stranica PSG ima više pratilaca od Mančestera, Liverpula, Milana itd, jel to znači da je popularniji i uspješniji klub? Čim ode Messi odlazi i ta instant popularnost koja je očita vama bitnija od one realne.
Nema veceg Boga od Messija.
nevalja Messi, bolji je zlatan. bruda
Valjda od Kineskog intera kakvog pravog...
Boze sacuvaj od ovakvih novinara. Ajd molim procitaj sta si napisao al vise puta, mozda shvatis koji si retard
Ovaj da dodje u Cazin, doslo bi za njim po miliona ljudi
Arapi mu naštelili i SP i opet ih prevario.
POGLEDAJTE SAMO KAKVE VELICINE I SPORTA I ŠOU BIZNISA I RAZNE UTICAJNE LICNOSTI SU DOŠLE GLEDATI MESIJA I INTER. KAKO LI JE SAD ONIMA KOJI SU U S ARABIJI KADA IH GLEDAJU ŠEICI,EMIRI,KALIFE ITD KOJI IMAJU JEDAN AROGANTAN POGLED SA VISINE NA SVE STO PLATE. ZEMLJA U KOJOJ 90% POSLOVA RADE SLUGE IZ TRECIH ZEMALJA PA MAKAR TO BILI I FUDBALERI.
Američka megalomanija.
haj ne risete
Pravi zaljubljenici nogometa tj fudbala prate Instagram 🤨
I kazu bacanje para kad dovedu Messija ili Arapi Benzemu. Ovakvi igraci donesu duplo veci novac takvim timovima kroz marketing i popularnost. Znaci nije bacena para ko sto znaju klix genijalci pisati .
popularniji od intera milana😄,ovo kao kad netflix kaze kako su njihove serije napopularnije🤡
Vama su followeri i lajkovi mjerilo bilo cega??
Kakav naslov, strogi google translate