Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kingbalkan, vidjeli smo ga i u PSGu. Da... Messi je prošle sezone sa 36 godina imao više golova + asistencija od Haalanda i dobio zlatnu loptu, a nije izveo nijedan penal u PSGu. Lijepo je Guardiola rekao, da je Messijeva najgora sezona najbolja je za bilo kojeg drugog nogometaša. Naravno Haaland igra u težoj ligi ali i City je daleko veća mašina od tima od PSGa. Haaland ima po 5-6 prilika svaku utakmicu. Bog sami zna koliko bi Messi trpao golove da igra u takvim uslovima.
Ronaldo dosao u svoj klub kad je klub bio br.1. Na kraju bili br.2. Sad su opet br.2. Znaci od ronalda nema nista.
Jača je naša liga od ovih amatera.
Jašta je. Kod ovih na jednoj utakmici dođe po 70.000 ljudI. Tu smo mi negdje sa njima :D
Ajde messi kuci dosadio si. Vidjeli smo sta „mozes“ u psg-u
75 utakmica, 32 gola i 34 asistencije. I to pored Mbappea i Neymara koji su igrali u napadu a Messi iza njih. Čak ni penale nije izvodio. I to sad kao loše brojke za veznjaka?
Psg-u ne moze niko pomoci. Uzasan klub. Nije Messi lud da se muci previse za njih. Samo prolazna stanica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj čovjeku naredne 3 godine zlatnu loptu, zaslužio je.
Inace New England strasan klub, trenutno je 29 na tabeli i ima ogromne ambicije
Pa jeli Messi trebao da roni suze isto su 29 ili da zabija golove?
Ma svaka cast!!!??? A ono igra u najjacoj ligi na svijetu???? Sve same superzvujezde naspram njemu. Ne zna se ko je bolji. Nije mi jasno sto ovo uopste objavljujete. Ova liga je na nivou nekog skolskog takmicenja u Engleskoj.
eto pustinjska liga je bolja od ove sigurno :P
Ne blamiraj se. U MLSu je po pravilu najmanja plata 67.000 dolara. U toj ligi ne moze bas svako igrati kao u Arabiji gdje Ronaldo igra protiv pekara, elektricara itd 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ballon d'Or 2024
haha
odma mu dajte zlatnu kopacku i ball o'dor i ostale karafeke. Pa americka liga je u rangu jedne Madjarske.
Messi je jedini igrac u povijesti nogometa koji je ucestovao kod 90 golova u godini, a da nije dobio zlatnu loptu. To je bilo 2016 godine kada je dao 59 golova i imao 31 asistenciju. Ronaldo je dobijao zlatne lopte sa slabijim statistikama od ove i kada nije osvajao nista. Ibrahimovic je jednom rekao da se Messi za zlatne lopte nije borio sa igracima Reala nego sa Perezom koji ima veze u FIFI i UEFI