Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga vise boli cundara za individualce, treba cijeniti ekipni doprinos. Hebo Vas i Lessi i Ronaldo, kao da oni sami donose pobjede...aha, 100 posto (Rambova braca ko ocuhu)
Šteta što su uopće došli i KAtar. Loši su, razočarali sve ljubitelje nogometa. A Messi? Bezveznjaković ka cila reprezentacija. Francuzi ili Brazil bi utrpali pet komada.
Vidis ove zivotinje i naucis jos vise cijeniti Japance. Slavite, necete daleko.
Sljedecu ce plakat. Zbog ovakvih stvari i ne osvajaju nista. Ja mislio oni velika ekipa a raduju se pobjedi protiv bezmudog Meksika ko da su osvojili.
Jesu li pocistili poslije???
A japanci ispred čekali da uđu počistit kad ovi završe 🤓
Nemate igru. Pitanje moze li jedan ili dva igraca da donesu pobjedu.
Osvojili ljudi svecko prvenstvo 🤪