Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato kad su finala i najbitnije utakmice nema ga nigdje, citavu sezonu briljiras i na kraju kad treba sve useresh.
34 gola u finalima dao i nema ga hahahaha
Realno protiv Liverpoola se u drugoj utakmici nije vidio,jel u pitanju nešto ili kladionica ali nešto tu smrdi..
@ALEX_MANUTD Protiv Liverpoola je u 1. utakmici dao 2 gola i kreirao jednu 100% šansu (Dembele). U drugoj utakmici je kreirao 3 100% šanse ((Coutinho, Alba, Suarez). I onda neko kaže nije se vidio. Kao vezni igrač nisi uvijek dužan da sam daješ golove.
šta si ti gledao!!!!
1,2,3,4,Ukraina,6,7..
Haha to su te repke i timovi gdje Messi briljira, kad treba nositi ekipu u odlučujućim tekmama-nigdje ga
@pbv Protiv Liverpoola je u 1. utakmici dao 2 gola i kreirao jednu 100% šansu (Dembele). U drugoj utakmici je kreirao 3 100% šanse ((Coutinho, Alba, Suarez). Šta jedan veznjak još treba da uradi da ga drugi ne bi krivili za poraz. Možda da bude uz Albu i opominje ga da ne daje protivnicima loptu u noge, ili da bude u 16 m kad protivnici izvode kornere i organizuje im odbranu.
@DamirS prvo on nije veznjak, Barcelona nema napadaca tako da su on i suarez preuzeli tu ulogu. Drugo, ta dva gola nista ne znace, jer onda kada treba zapeti i povuci ekipu, onakav igrac kakvim ga smatraju svi-tad ga nigdje.. Prosle godine roma, sada liverpool, i bezbroj takvih tekmi. Ne poredim nijh dvojicu, al sjeti se samo Ronalda u bezbroj utakmica u posljednje vrijeme
PRIKAŽI ODGOVORE (5)