Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za najvećeg ikad
Uhh svaka mu cast da da, pa kad je toliko veliki covjek,sto nije donirao najmanje 2-3 mjesecne plate,a da ne pricamo da odvoji 1.Mill €?? De bgt dosta ovakvih,salje dres kao da ce se dres prodati za 10.000 € cccccc Fuck off KSAVI#
@Verbal_Kunt Mozda doniram na drugu stranu kolko tolko?al zar ti zelis mene i ovog MILIONERA porediti,koji zaradjuje na dan toliko koliko vidjeti necu cijeli zivot,al si smjesan,sigurno si BARCIN prdonja pa tako da ti ne zamjerim..!
Svaka cast Svi koji volite fudbal,veceras imate priliku da gledate Catalonsku reprezentaciju,protiv reprezentacije Baskije(mislim da tekma pocinje u 21.30h)
Malo je veliki dres ali svaka čast!!
Amela Tuke?
cuj ponudu valjda ima neka web stranica gdije se moze pratiti aukcija.
svaka cast, ali od svih njih meni licno najdrazi adnan kovacevic
ko bi rekao da ce me masa podrzavati
Super za pohvalu Al da vas pitam mogul ja svoj dres poslati sa svojim potpisom ?
Svaka cast.