Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
messiju slobodnjak dođe ko penal
@Futura2000 da je to tako onda bi ih vise promasio on izvodi slobodne udarce mnogo bolje nego penale
@MADRIDISMO2014 vidi se da si madridiot konju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zakonom zabraniti poređenja s Messijem
nek pele ovo ne gleda može mu pozliti i od izjava kada kaže da kada da1000golova kao ja može nešto pričati e pa pele ti si to postigao u brazilskoj ligi u vrijeme vatrpolskih rezultata 9-3,7-1.6-0 i reprezentaciji bez azije ,afrike pola j.amerike i otišao gdje u ameriku da nabijaš statistiku zabijajući amaterima ovih mesijevih 600 vrijedi kao peleovih 10 000.ono što je džordan za košarku bez obzira na statistike ovih steroidnih košarkaša danas messi je za fudbal!
ma čovjek jednostavno prekuco fudbal
600 golova davno prebacio Ronaldo u karijeri.Majstor Messi krenuli ga slobodnjaci.
@ACMilan: Uzmimo u obzir da je Ronaldo takodje 2 godine stariji :)))
Ronaldo je u odigranih 896 utakmica zabio 638 golova, sto je 0.71 golova po utakmici. Messi je u odigranih 747 zabio 600 golova, sto je 0.80 po utakmici.
Majstor!
Ja nezz otkud panj Gomez u Barci. Lik izgubljen slučaj.
Nije panj, nego mu ne odgovara ovaj stil. U Valenciji je bio najbolji pojedinac.
Sad zamislite Barselonu SA Grizmanom u napadu. Mesi i Suarez a iza njih trojice Injesta i Kutinjo. Sramno :)))
Messi, Salah i onda par praznih mjesta.
E jbg sad
Nane mi ne volim ga ni sekunde ali mora covjek priznati da je maher
VAMOS BARCELONA....!
Koliko mudro i hladnokrvno, taktički odlično odigrano. Atletico nije imao šuta prema golu. Pojela ih Barca u svakom segmentu i zasluženo dobila. Messi po svom, monstrouzno, a nisam odavno gledao da je onako borben i agresivan. Pique i Umtiti odlični, Alba dobar, Rakitić isto tako i ostali su iznadprosječno odigrali. Sreća i suđenje je bilo savršeno. Ovu Barcu niko ne može zaustaviti, samo ako im je voljni momenat i motivacija na nivou.
City ce pokarat ove godine i barsu i real, ostale necu da nabrajam... Sane, kdb, aguero... Kopaju po terenu. Ne volim napumpane klubove naftaskim parama al buraz sad gledam tekmu, pojeli celzija
@pbv I ja ne mogu City smislit ali sve se bojim da bi mogli osvojiti.ove.godine LP. Jaki su pravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mal a zajeban!
Barsa je puno bolja atletiko nije ni sutnuo u gol
Barsa najjaca ekipa na svijetu.