Komentari (479)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi rekao Ćiro Blažević "Hebali smo im majku,uvalili im pet komada" Momci zasluzeno.VOLIM TE BOSNOOO
da nije ciro dosao ne bi ova ekipa ni estonce uzela al pravi ispitti tek dolaze
Bravo komšije! Od svih reprezentacije iz ex Jugoslavije vi ste najlepše odigrali na početku kvalifikacija. Biće teško protiv Belgije ali nije ni njih nemoguće dobiti.
+
@Partizan...Hvala. Cijenimo objektivnost. Ugodno vece.
Sve čestitke... iako mislim da, i nemojte me molim vas odmah popljuvati, BiH ima daleko boljih stručnjaka nego što je to Meša, i da su trebali ući u ove kvalifikacije sa novim šefom. To je samo moje mišljenje. Generalno nisam detaljno upućen u prilike BiH nogometa pa se ne bih nazvao nekim tko ZNA ali ovo što sam vidio je bilo izvrsno, bez obzira na protivnika... znali su se mučiti sa Kiprom, Qatarom i Uzbekistanom tako da je meni ovo izvrstan start!!
Krajnje je vrijeme da se nesto uradi i po pitanju publike.Publiku nase repke u Zenici cini veci broj sponzorusa,nego recimo Fanaticosa,koji lakse kupe kartu u Evropi nego u Zenici,al hebi ga mi smo takvi,ljudi nam tamo trebaju a u Zenici ne????
Onaj Medunjaninov gol skliznuo k'0 mače niz oluk....
Ja ih vidim najmanje u polufinalu SP-a.
BOSNA JE ŠAMPIOOON OOOOOO O O
Blago nama kad se ovoliko radujemo pobjedama protiv konobara.
Fakat si upravu dizemo se nad seoskom ekipom smijesno
@truoo to je kao kad dobru platu zveknes ovaj mjesec pa se kurcis pred rajom u kaficu a iduci mjesec kad je gazda sebi ostavi, prpas po supljim dzepovima i trazis ispriku da ti je ispao novcanik da ti se narod ne smije. kad belgiju opucaju onda nek me raja ovdje lincuje koliko hoce za ovaj komentar. Do tad, samo mogu da se okrenu preko kozlica i cekaju skinutih gaca.
pobijedili Estoniju komentator odma govori tako to rade velike reprezentacije, opet se dizu u nebesa, pa ce ih Belgija morati tricom spustiti
Napokon da Pjanic poce izvoditi dobre kornere. Stvarno je bila sramota vidjeti kako protiv Iraca i ostalih ne moze dobaciti loptu do sesnaesterca.
Odlično smo otvorili kvalifikacije, svaka pohvala za momke na terenu. Jasno nam je svima da 4-4-2 nemoze protiv Belgije, jer nas vezni red nije u stanje da vrsi visoki pressing na protivnika. Nama treba razbijac iza pjanic i mede, a to bi mogao biti Kolasinac: ---Bicakcic--Spahic--Zukanovic--Lulic--- ---------------Kolasinac----- ---------------Milicevic/Medunjanin------------------------ ------Visca--------------Dzeko-
Greska mala, ovako nesto bi moglo.. ---Bicakcic--Spahic--Zukanovic--Lulic--- -----------------------Kolasinac---------------------- --------------Medunjanin-----Pjanic-------------- ---Visca-----------------------------------------Duljevic-- ----------------------------Dzeko----------------------
Begovic - veliki upitnik (ne igra a ceka nas Belgija) Vranjes - par prodora s desne strane, inace kao i uvijek, izgubljen. nema orijentacije. sreca pa je bila EST Spahic - i ako 35+ i dalje vjerovatno najbolje odbrambeni: jedna greska inace sve ok. pokazao se kao napadac. Zukanovic - dobar. bez nekih gresaka ali i bez dodatnih akcija (npr da otvori igru kao sto Spahic nekad zna) Medunjanin - nije zbog gola: bio je super. pasovi precizni, uvijek sa dobrim idejama. mozda najbolji sinoc
Pjanic - vrlo dobar. samo da jos poradi na pregledu. cesto gleda u spic a ne vidi da na strani ima slobodnih igraca Visca - kao i uvijek borben, sinoc vrlo dobar! samo i dalje sumnjam da moze protiv "velikih" (kao BEL) Lulic - mislim da je krajnje vrijeme da se nadje alternativa (mozda Medunjanin kad se Besic vrati) Ibisevic - borben, opasan. nekad visi u zraku. Dzeko - sinoc uz Medunjanina i Pjanica najbolji. u repki drugi covjek/igrac zaboravio sam KOLASINCA - vrlo dobar. najbolji u odbr
@Navijac_BiH, nogomet je kolektivna igra u kojoj igraci imaju zadatke, a koje obicni navijaci cesto ne razumiju (nista cudno, nije ih razumio ni komentator, a ni onaj "strucni" ) Sinoc smo imali, kao tim, sve ono sto sa Susicem nismo, a 5:0 je palo kao zrela kruska, kad sazri.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ovo je trebalo dobiti pa kako god - opasne i teske su ove prve utakmice (pogledajte HR, Holandiju, Portugal..). Kao navijac sam jako sretan. Ali kao objektivan gledalac ipak moram neke stvari spomenuti i stvarno ne zelim da kvarim atmosferu. Cinjenica da smo 4 od 5 golova dali iz standardnih situacija jeste mnogo znacajnija nego sto je Mesa sinoc poslje utakmice probao objasniti. Ono su sve bili super akcije, koje ce protiv Belgije jako tesko izvesti. Kombinacije su djelemicno funkcionisale
ali smo previse puta kada smo isli u napad, vracali loptu prema odbrani ili prema golmanu. To je ipak Estonija koja, ruku na srce, nije fudbalska velesila. Planiram u Belgiju. Bice tesko. Nista nije nemoguce. Ali ipak mislim da ta utakmica nece biti odlucujuca. Vazno je poraditi na ovome do Kipra i Grcke i mislim da mozemo do 2.mjesta. Jos nesto: Lulic je svoje odradio. Desnog beka i nemamo. Vranjes katastrofa. Bicakcic nije za te pozicije. A Begovic je meni i dalje veliki upitnik!
@Akon mrs u p.m.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Miralem Pjanić je svjetska klasa već dokazana!
Jako losa Estonija, nikada losija i ni u goroj formi. Reprezentacija BIH ima srece da u svakim kvalifikacijama bude sa reprezentacijama koje su u tom momentu jedne od gorih u Evropi i svijetu.
Prc prc
Estonija je rasula Srbiju u Beogradu. Sta je onda Srbija?
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
srbi na aparatima
ccccc