Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Jasmine !
isplatio im se sa ovim golom 500 hiljada eura ce leci
Bravo momak. Nadam se da ce buduci selektor malo pogledati i ove momke koji su iz nase lige potekli. Osim Dzeke rijetko ko da je dobijao priliku. Cimirot u drugom planu, Sehicu nisu pruzali sansu, evo sad Mesanovic, pa dolazi i Menalo...Duljevic...ne mora se samo dijaspora forsirati.
Mr.Bean visited the restaurant to celebrate his birthday where he wrote a greeting card for himself for the birthday this seemed to me very funny.😄
Amawe zovi ga:))Kaze danas gdin Bakovic svjetla nam je buducnost fudbala,covjek zna al u k..😀..Cestitke Mariboru!
Ma samo trpaj, a trener nek te i dalje drzi na klupi. Nije mala stvar dat gol u LP
ma ja nije mala stvar, mogao je pustiti i da ga lopta pogodi i uđe u gol...da ja ba ne zajebaji, neka je on dao gol da mu se piše drago mi je ali ovo je smiješno da se računa kao neko postignuće zbog kojeg bi trener trebao da promijeni misljenje.kao da je predriblao pola odbrane.
jako tesko zabit prazan gol,a mogli su uzet sva 3 boda..al svaka cast