Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razdera ih siti ko cigo kontener stare mi
Čovjek se izvinuo na svom FB profilu navijačima zbog ovog incidenta. I on je čovjek, po meni je sasvim razumljivo što je bio bijesan i što mu nije bilo ni do čeg.
vrati se, u engleskoj si kujo
Arsenalu definitivno nedostaje jedan vrhunski napadač. Nije Ozil kriv sto Giroud svako malo promasi citavu loptu u sesnaestercu. Ozilova brilijantnost na terenu je neupitna, buduci da uvijek raspolaze konstruktivnim rjesenjima za ekipu. Cudo je ikako Arsenal na vrhu tabele, imajuci u vidu njihovu neraskosnu transfer politiku u poredjenju sa drugim..
tim bez napadaca od kada je henry otisao i otkako se genije berkamp penzionisao
da im nema ezela vesthem bi ih suto ovim rezultatom
Nacija se ibreti tvojoj gluposti.
koji glupan aminem
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ezel..
Per: kud si kreno vidices mali svog boga, vidices Ozil(u sebi) : u jesam na*ebo, i to pravo :)
Ozil nestao ponovo. Nigdje ga a 50 miliona €.
Neka ga uvijek ne bude kao sto ga danas nije bilo. Svaku utakmicu nek dadne jedan assist - a odbrana nece uvijek primiti 6.
glupan ne vidi sumu od drveca
O mišovi igra ovaj Arsenal u vražiu mater...