Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLJE VAM JE DA ODETE NA JABLANICKO JEZERO NEGO NA BOD
Šemsa, šta ti bi da se nisi dobro udala? :D
Šemsa koliko je opalo jezero, ide li riba i ono najvažnije ima li sexa. a može i francuski.
Pape bio si FENOMENALAN igrac, svaka ti cast, hvala ti za SP, hvala ti za sve sto si uradio, ali dosta vise odrati cifute i idi, ne prljaj ono sto si uradio za repku. Jer po svemu sudeci treba neki novi selektor da dodje,sam primjer je to da ne znas vise ni da selektujes ekipu, koliko fenomenalnih igraca na svim pozicijama ima, i koji jedva cekaju poziv u repku ti nista. Hvala ti na svemu, odradi cifute i idi to je to...
Predlozite Izraelcima da igrate par nepar, pa ih onda poderite. Cista zajebancija. !00% pred samu utakmicu i suskavac ce se povrijediti pa nece imati ko da ih savjetuje i tu lezi nasa sansa.
Izraelci se prepali i bez Dzeke trebamo to iskoristiti.Kvrzic mjenja Tinu a mali Visca brzi gonzalez Dzeku mozda ovo i nije lose,Ima da bude sad dosta prostora za Hajrovica.Mozda je ovo Susiceva dobitna kombinacija jer Dzeko svakako i nije u formi.
Ne možete ni Mladost iz Velike Obarske pobjediti
Vidi Piplice ebem ti sumpor.. Vidi jaknice i torbice.. I on je sad VIP.
Mensure, drag si mi momak, dobar si i uvijek se trudis. Samo, "mi ćemo dati sve od sebe, kao i u svakoj utakmici, da napravimo što bolji rezultat. " - je fraza od koje mi se povraca. To se kaze, bicemo fokusirani i boriti se da pobijedimo makar i minimalno. "sto bolji rezultat" ne postoji! - Sretno majstore!
Dvoznak se vraca na stare staze! Želiš njihovu pretplatu za 6 puta manju cijenu? Posjeti: dvoznakpretplata.blogspot.com
Ne zelimo da nas niko tjesi nekim bodom il porazom.SAMO POBJEDA DOLAZI U OBZIR!!!!!
Zasto pripreme nisu pocele vec u ponedjeljak? Kakve su ovo gluposti? Umjesto da se trenira i priprema ozbiljno sedmicu dana, u nas uvijek cirkus. I bod izgleda nedostizan za ovakvim selektorom.
Sto si igrao, igrao si Mujdza. SELEKTOR IDE NA BOD, i on se pita a ne ti
Mujdza zlatoo moje
To Mujdža, ljubim ti narav, pobjedničku :)
ovo je maler zbog selektora idiota, da skonta da treba da ide.
Prate nas pehovi, imamo nesposobnog selektora, ali momci stisnite zube, igrajte srcem, i donesite nam pobjedu!
ovo je hendikep najveci u historiji, pola nam sastava ne igra, a trenerka nece iz inata da zove igrace koji nam mogu biti od velike koristi