Zmajevi dobijaju pojačanje
0
Mensur Mujdža pristao da igra za BiH
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@za ove nemoj tako,jesi ti gledo Zelju u zadnje vrijeme ili mozda Borca,ima tu sigurno 2-3 igraca koji mogu igrati za repku bez da krepaju na terenu,bolji su od Ibričića kako god,levatu treba kisik nakon pola sata i neko je gore naveo da je igrao na poziciji lijevog beka,ne znam koju su tekmu gledo ali on je uvijek bio na desnoj strani i to u veznom redu,dok je ciro bio mi poziciju beka uopste nismo imali,mozda konacno budemo imali normalnu formaciju pa nismo mi brazil cuj 3-5-2,haj zdravo;)
zaljubljenike nasih \"talenata\" iz tzv. \"premier\" lige BIH...probudite se. Iz tog CIRKUSA se nema sta dovesti u repku, niti ce biti dok je ovakvo stanje...Uostalom - da li to STVARNO neko gleda??? Jad nad jadima. I vi Mujdzu nazivate imenima radi nekih \"talenata\" iz premijer lige (stvarno trebaju mijenjati taj naziv, to je sramota). Kakvih talenata? Vjecnih talenata poput Alena Skora, buahahahaha. Smijesni ste. Jedina nada nase repke su internacionalni igraci. Tuzno, ali istinito. Nasi domaci igraci su fizicki ograniceni kafama, pivom i janjcima izmedju utakmica :-) Oni i profesionalni sport su dva razlicita pojma.
Aferim Safet-beže, samo naprijed!!!
DA JE \"BETON\" SIGURNO NE BI IGRAO ZA NAS,hrvatima sigurno ne bi promako,.................a već mu se bliži 30,a valja igrati i igrati, i to u nasoj reprezantacihji .........naravno.........................
hvala mensure sto si pristao igrati za nas...jos jedan zmaj..
HOĆEMO ELVIRA ČOLIĆA U REPKU!!!
Ne kontam ove koji svima gledaju u ličnu i kojima je mjesto rođenja jedini orijentir kakav je ko igrač, stručnjak i sl. Pa zamislite Francusku il Hrvatsku da su o tome raspravljali pa ne bi mogli sastaviti ovakve reprezentacije...Ako momak želi da igra, neka igra i tačka...Rijetki postavljaju pitanje da li ima boljih (mislim da kod nas nema) pa samim time je zaslužio poziv.
Braaaaavo Pape! Decko je beton, gledao sam ga par puta. Pa naravno, nije Pape Ciro koji skoro ni jednog igraca nije pustao da igra na prirodnoj poziciji, Papé ima sistem i nalazi igrace za njega. Bit cemo cvrsti, bicemo jaki, bicemo opasni, bicemo mladi, bojace nas se svi. A prva ce Svedska i Njemacka to da okuse na svojoj kozi. Naprijed Zmajevi!!!
... kako mi patimo od dovodjenja igraca koji igraju po nekim \"stranim ligama\", pa to je nehumano. Zar zaista pojedini igraci iz nase lige nisu zasluzili poziv u reprezentaciju i to ne da zagrijavaju klupe nego da aktivno odigraju utakmicu.
Za svoju BOSNU!
KONACNO DA I MI OTMEMO NAZAD NASE IGRACE
DOBRO NAM DOŠAO!!! TVOJE DOBOJLIJE!
jao kako je sladak!!!
jako dobar igrač!!!glrdao sam par tekmi i on je dobitak veliki!!!na kraju krajeva je bosanc i brat mu je krvario za dres!!!!!!i to je potez ljeta,jel on je standardan u frajburgu!!!!!SRETNO MAJSTOREEEE!!!!
@ a man: bravo ;)