Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala , hvala na pohvalama.
@Elf ne lupetaj...pojma nemas sta je fudbal, igra srcem, bespoštedna borbenost i odanost klubu i to mu je donjelo sve ovo...svi pravi poznavaoci fudbala kazu da je među top 10 najboljih napadaca svih vremena, a i brojke govore same za sebe...oko 400 golova u karijeri!
Elf papak ti daj jedan gol u zivotu u ligi prvaka, bilo kako, mozes i rukom;), pa onda pricaj nesto...Levatu!
glupan, cime se fvalis... 90% golova si postiga iz ofsajda djubre jedno zabarsko
Istinska legenda Milana i jedan od napadaca kojeg je veoma tesko cuvati jer uvijek igra na ivici ofsajda a brojke sve govore !!! Mnogi napadaci bi se trebali postidjeti pogotovo onaj Ronaldinho koji se setao po terenu 60 minuta a cak je 7 do 8 godina mladji od Inzaghija !!! Jedan jedini Super Pippo !!!