Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da je neka nasa ovako uradila i navijala za mexico, jbli bi joj svi sve odreda :D
njoj u meksiku nece hebati samo mamu nego je i zivot u opasnosti :)
Ahh Bosna, taj mirni raj naseljen hobitima...
PRAŠNI ME ĐEKO
Semsa, bil ja mogao malo prasnit ( umocit) hahahaha
Semsa ima li rakije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve se cini da je bio gangbang.........
Ne znam o kakvoj ljubomori se sada radi ako sam napravila komparaciju izmedju Dzeke i Ronalda??Ja navijam za nasu BiH i ne vidim u cemu je problem?.E sada sto je Ronaldo zgodniji od Dzeke ja nisam kriva iako je i Dzeko fin momak.NIje ovo nikakvo pravdanje ja jednostavno imam pravo na svoje missljenje.
Ma nije ni luda i mi ga volimo.
Upornost se isplati, cura zivi dokaz:-) .
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Lijepa vijest, mislim, drago mi je znati da je cura ok psihički nakon onog ddos-a na njenom profilu :D
Svaka ćast i jednom i drugom...Džeksikanos bravos
Kako ce ova maala tek da ganja Ronalda kada ga vidi.To su takvi tipovi zena koje ne prezaju od bilo cega samo da na sebe skrenu paznju.
Nemoj da zavidis :P navijaj i ti za trinidad i tobago pa ces vidjet sto te trinidazani i tobazani obozavaju :D .. Ili nepal, burma, mali svejedno izbor je ogroman :))
Lajk ko ne može pročitati šta je Džeko napisao :D :P
Wanna suck?
Heh bod u gostima :-)
Što jest, jest, baš su je usrećili...
21 godina....ubila se za malog Tina da mu objasni neke stvari
I ova mala mi se vise popela gdje ne treba, ovo je vec treci clanak o njoj
Ne bih ja, da me ne proglase pedofilom :)
Nije ba ona se hvali mek bukom :P