Nogomet
343

Mendoza se pohvalila Džekinim autogramom: Poklonio mi je i najveći osmijeh

Klix.ba
Meksikanka Andrea Mendoza, koja je veliki navijač nogometne reprezentacije BiH, a posebno Edina Džeke, nakon susreta sa Dijamantom i Zmajevima u Chicagu na svom Facebook profilu dobija brojne čestitke.

Podsjetimo, Andrea je imala veliku želju da upozna Edinu Džeku, a ta želja joj se ostvarila za vrijeme boravka Zmajeva u Chicagu.

Meksikanka je, kako je napisala na svom Facebook profilu, presretna zbog toga.

"Riječi ne mogu opisati koliko mi znači susret s Džekom. Htjela sam odustati od svega i krenuti kući, ali je on iznenada izašao iz hotela i u tom trenutku nisam mogla razmišljati, bila sam na ivici suza. Iako nisam bila u stanju da Džeki kažem sve što sam naumila, jer sam počela plakati, on me je utješio i rekao 'U redu je, ne plači' i poklonio mi je najveći osmijeh. Ovo je dan o kojem sam dugo sanjala i mnogi su me mrzili zbog moje opsesije Džekom. Zato mi je drago da sam konačno upoznala svog idola i mogu reći da se snovi, mali i veliki ostvaruju", napisala je Andrea.

Na svom Facebook profilu se pohvalila i Džekinim autogramom. Osim Džeke, upoznala je i ostale reprezentativce BiH, među kojima i Medunjanina, Ibiševića, Vršajevića, Salihovića, Šunjića, Sušića...

Inače, Andrea, koja živi u Illinoisu, prati sve utakmice Edina Džeke, ali i reprezentacije BiH.