Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zajasemo mi tebi onako bosanski kao klub ma,micu ;)
Škoro je isto slobodan igrac... eto jedan besplatan tip.
je be m ti ja m aj ku depresivnu anti-bosnjacku islamofobicnu,zeni cka pic ko,idi se lijeci od depresije sm rdo,je bo ti dzeko maj ku i svi ti sjedeci odbojkasi staru i sk arali,ostavi ih na miru ljudi barem se bore sportom protiv crnjaka i depresije i invalidnosti a koji je tvoj izgovor ko njino
Nek dovedu Dzeku jer imaju preslabu klupu
cccc ma yebe.m ti fudbal više ne prati mi se majke mi , kad vidim ovu seljadiju. sa parama kupit sve. Zahvaljujem Bogu što navijam za arsenal, neizmjerno mi je drago što navijam za onakav klub. a ovi poput sitija i čelzija, otpad!
STRASNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
HALO SELJOVCI ;) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=316750215012195&set=pu.129856057034946&type=1
krasic 20 miliona .. e j... ja tu procjenu,frajer nije jedno poluvrijeme kako treba odigrao ove sezone.. cccc
Koji ce nam k krasic i ostali, daj dovedite nam jos kojeg odbrambenog osim Cahila, tamo smo najtanji.
Torpedo odrijesio kesu za bordo tim, kesu s Jumbo hrenovkama,dosad su jeli mini....Bice veselo u torpedu za \'\'blagdane\'\' ... :))
J.e.b.o li vas Sun u usta mahalaska, nidje veze..
koji ce im klinac Bosnjo,pa nisu klub sjedece odbojke
krasic ce u vojvodinu
prviiii
Kupite Džeku i jurišajte ka tituli, nema vam druge.