Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma treba on ici u penziju
@mickey nemas ti pojma seljacino
vidim da je neko ovdje veoma ljubomoran pa sere na fergusona,neznam ima li ta tvoja super ekipa za koju ti navijas koja eto ko daj ete golove 5 trofeja manje od godinu dana igranja,a jos 3 na putu do kraja maja,FERGUSONE SVAKA TI CAST
ccccc* - toliko si glup da zaglupljujes i sve ljude oko sebe....kada se mrzi neki klub ne pisu se ovakve -nigdje veze- stvari, Man Utd je institucija papak jedan za Liv, a Ferguson je u fudbalskim \"sveskama\" zlatnim slovima naglasen, ona pa svi ostali.....g l u p a n e e
jebi ga,nema murinha sad da sere i zapinje za beniteza, pa mora ovaj starac sa zvakom(sto ocituje dno nekulture), a liverpool je klub koji odusevi sve ljubitelje fudbala,vidjeli smo to skoro protiv chelsea,i jos mnoge utakmice zadnjih godina, a onda dolazi glupa i dosadna umatmica porto-man utd., ma sranje od utakmice kao i ovaj starac!! idi bolan priprmaj sebi chefine i kopaj mezar!!
Alexe, fanflaj ga.. kad mourinho vrijedja citavu armiju navijaca liverpoola u finalu carling cupa ko zadnji olos, to je uredu.. al nije uredu sta god uradi jedini covjek koji te kulturno napao u engleskoj u zadnjih 20god.. pamti 1, pisi 4 skote
jako nesipmatican lik, taj Ferguson, zbog njega ne volim Man U
cuj dno dna nesto sumnjam da je tako bas izjavio
Joseta i onog ispod njega..... mozete dudlati i Alexu a i meni.....
ManU je vrh svjetskog fudbala a ManU - Liverpool je 1-4
Manchester United je Prvak Svijeta, Engleske i Evrope, i sve to u jednoj godini.. Ko moze neka izvoli..Toliko!
Alex ajd nam ga malo... p..... i ti i tvoja jadna ekipa .. ne pamtime kad ste pobjedili nise od jednog razlike.... gadi mi se gledati kad vas prenose na tv-u, koliko ste jadni !! Jado samo vidi koliko si utakmica dobio ove sezone sa 1-0 ili jednih golom razlik! Ti jado nisi niimao priliku da nakon 4-0 kazes da je gotovo!!!! Da vas FA ne gura i da niste klasicni sreckovici, nigdje vas ne bi bilo !!!
To nije istina! Navijam za Real i nemam veze sa Liverpoolom, ali objektivno - Benitez je uz Hiddinka najskromniji menadžer u Engleskoj. A ovo staro gunđalo ima sve moguće beneficije od strane FA, govno mu se prepalo sad kad je vidio da ce ga Benitez preci. Frajer ga ubio na Old Traffordu i opet se udostojio nesto laprdat.
Van Gaal je trenutno prvak Holandije sa AZ Alkmaarom ,nije ni to lose, pored Ajaxa,PSV,i Feyenorda
ma, odzvonit će i njemu, i to uskoro... onako se i van gaal kurčio, pa gdje je sad... fol blokić i olovka i oni nešta zapisuju... presmiješno... idite trenirati skvoš!