Ferguson Benitezu
0

"Menadžer Liverpoola se tako ne ponaša"

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Nakon drugog gola Fernanda Torresa u 4-0 domaćoj pobjedi Liverpoola nad Blackburnom u prošlom premierligaškom kolu, trener domaćih Rafa Benitez rukama je gestikulirao da je utakmica - gotova.

Nije se taj potez dopao nikome; osudio ga je najprije menadžer Roversa Sam Alardyce, koji je tu utakmicu bio prisiljen igrati s desetkovanom momčadi, a u petak se oglasio i trener Manchester Uniteda Alex Ferguson. Škota je na izražavanje mišljenja nagnala ranija Benitezova izjava kako je Everton “mali klub”.

  • Everton je, naprotiv, velika momčad, a David Moyes, menadžer u Evertonu, radi izniman posao. Benitez ih je nazvao malim, a to jasno pokazuje njegovu drsku bahatost - rekao je Sir Alex, čiju momčad u nedjelju očekuje polufinalni ogled FA Cupa na Wembleyju baš protiv Evertona.

Potez Beniteza nakon drugog gola Fernanda Torresa i Liverpoola prošle subote, zabijenog tek u 33. minuti utakmice, Ferguson je prokomentarisao:

  • Mislim da niti jedan Benitezov prethodnik na klupi Liverpoola tako nešto nikad ne bi učinio. Takav prezir... to je jednostavno dno dna. Allardyce to nije zaslužio.