Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je Memiš
Ho, ho..stan'der malo momčino! Lijepo je što si toliko samouvjeren, ali dečko moj..nisi ti tako dobar kao što misliš. Niti su holandski mediji i ljubitelji nogometa toliko lirični u vezi tebe. Znam i pratim holandski nogomet već 20 i nešto godina. Sam taj nogomet je stagnirao i do u ponor stigao, a ti si u tom i takvom nigometu imao nekoliko DESETINA ispadanja da je to bilo bolno za gledati. Hold your horses sherif..
Cuj Prosinecki MORA odluciti!!! Pa nece odlucivati moja mater Semsa.
Nema tu kruha kad se sam trpa unutra
super je što se iz Klixovog naslova da naslutiti da je momak nadobudan i da kao izbornik nešto mora,a zapravo na kraju skontaš da je momak ok i da poštuje odluku izbornika kakva god da je
Ako dođe poziv lakše ću se prodati 😡. Jedan je Edin Džeko!
Samir ce da zamijeni Elvira naseg samo naprijed care
sad kad ovi počnu kao iz paštete iskakati , memiševića i prevljaka sam na najmanje 5 portala intervju čitao , eto ne zna selektor da on mora odlučiti hoćel vas pozvat pa vi morate to izjaviti
Šta se sekiraš Samire ima Mido veze, naći ćeš klub.
Repka nam ima dvije zvijezde i ostalo prosjek, ali bosnjo ocekuje da deru sve redom....
Samire sa takvim mentalitetom ti nisi potreban!
NISI TI JOS ZA REPKE KLUB TI SE BORI DA NE ISPADNE I IGRAS LOSE
Ma jok memiš, ovaj magovara opet spahica moguce je i mirsasa hibica da vrati
Alter Freund, ich werde dir eine Geschichte über einem unglücklichen Strauß und nem traurigen jungen Mann erzählen. Ich liebe die Tiere, ich habe nen Gepard, drei weiße Tauben - mit denen stimmt alles. Alles wegen einer Frau, fremdes Blut vergossen, wegen einem Tier, dass das Leben liebt. Paranoia nahm meine Seele, sie nahm mir alles, alles von mir genommen. (2x) Spanien, Spanien, Paprika, Auberginen und grüne Bohnen.. Bosnien, o Bosnien, ein kleiner Teich voller Krokodile..
Povraca mi se.
povrati