"Trikolori" potpuno nemoćni
0
Meksiko "srušio" Domenechovu Francusku
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Raymondu Domenechu čini se konačno došao kraj na klupi reprezentacije\" Kao prvo, njemu je i svakako kraj odmah nakon SP jer mu je zvanicno gotov ugovor, a Laurent Blanc preuzima klupu. Drugo, Francuzi su zasluzeno na SP jer su bili 2. u grupi i pobjedili u barazu. Ruka, ne ruka, to je to. Ruku na srce (bez igre rijeci), vise od pola svijeta nije vidjelo ruku \"iz prve\" nego poslije snimka iz vise uglova. A sudija to nema. Samo je to mogao vidjeti 5. sudija da ga je bilo, kao sto su uveli u Europa ligi. Trece, jos nisu ispali iz SP (mada vjerovatno hoce). I na kraju, sve to nama nista ne znaci za 7. septembar i nadalje. Tad ce biti drukcija ekipa, drukcija klupa, ali opet jak protivnik (najjaci u grupi) i jako motivisan da se dokaze. Tako da nema euforije i \"lako cemo\" nego pazljivo, strpljivo, ali hrabro i jako! I puno Kosevo (ili Bilino polje, stadion je najmanje bitan, samo nek je pun)! Naprijed Bosno i Hercegovino!!!
Pijetao pao prijem
nek vise ispadnu ti francuski crnci, piccka im materina. sjebase onako dobru irsku u kvalifikacijama. imaju preko 65 mil. stanovnika, a nemaju svog igraca. takva im je i vojska, legija okupljena od stranaca, nigdje francuza.
@germania GOVORIŠ IJEKAVSKI I IMAŠ NIK GERMANIA,A SUTRA srbija IGRA SA NJEMAČKOM.TI I NISI PRAVI srbin...TI SI BUDALA IZ GENOCIDNOG ENTITETA.ZAPAMTI DOBRO OVU RIJEČ,ODZVANJAĆE VAM U GLAVI DOK JE SVIJETA I VIJEKA...GENOCID...GENOCID...GENOCID...GENOCID...
ma ne s.e.r.i.t.e dushmani, ove Francuze dobijamo sigurno pa makar im bio Murinjo trener. Ne moze se ovo rasulo popraviti za 2-3 mjeseca, nema sanse. Treba ih pritisnuti od 1. minute i razbit na Kosevu.
Özile brate turcine, poseci sutra srbice insalah
sad će promjena trenera pa će musliji da popuše opet u kvalifikacijama.ostaće im evropsko prvenstvo nedosanjani san.muslići i fudbal
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! :D :D :-D REKOH LI JA VAMA - HENRY RUKOMETAŠ!!! ;-)
shabane sta je sporno?
VIVA LA MEXIKO !!!!!!!!!
Upravo ono što sam i priželjkivao da francuzi ispadnu u prvom krugu, jer su nezasluženo stigli na ovo svjetsko uz pomoć Platinija. sudija i ruke, ima boga. @pepe Daj neseri više sa tim spomenikom, svaku sportsku temu usereš, neznam šta rade ovi administratori na SA-x ako ih ikako i ima, ebeme se gdje će te ga praviti, za mene će to biti samo jedna obična kamena stvar pored puta.
Sutra se na BHT u 13:30 prikazuje film RP (18) Laki pornić u režiji Joachima Lowa Pakuj se Srbadijo kući, a nemalo zatim i Janezi
nabusit ce nas i ovako i onako
Odlicno, bas je drago ! Sta su oni mislili, proci na guz..ove kroz kvalifikacije i nikom nista, na kraju krajeva igraju lose vec 10 godina to jest\' otkad im je otisao Zidane i ostala ekipa, nece valjda poceti igrati dobro preko noci. U toj ekipi nije samo kriv R.Domenech, vec i igraci, nisu ni oni nista bolji od njega, svi se vuku po terenu, uopste nemaju volje da pobijede.., ko ih je..be uostalom !!
Tuga je samo sto ce nas Francuzi nakantat, doci ce Blan, bice cistka u reprezentaciji, a nas ce nabusit ko sirocad, eh to je tuga.