Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce im oduzet 3 boda, da bi svabe provukli 😄
Uskoro mozemo ocekivati optuzbe kad muskarac izjavi da mu se svidja neka zena ili zena da joj se svidja neki muskarac...
Dođite na utakmicu, šutite i gledajte. Da ne bi "potencijalno" koga uvrijedili. A FIFA nek vrti milione od vas. SF SN I
@FKS-FKS Postali su zaštićeniji od normalnog naroda.
Meksiko leglo prostitutki narkomana ubica. Divna jedna zemlja, za pozelt
Pa kako ide pjesma?
Irac Irca u guzicu firca je refren
E sad ih još više gotivim,, Ajmo Mexico do kraja !! ❤
Ma ovo su ameri prije par godina pokrenuli protiv meksikanije, to je kad golman izbija loptu oni govore PUTO sto znaci nesto u smislu kurvin sin nemam pojma kako su dosli do ideje da je uvreda za pedere. Elem, odatle je pocelo sve , ameri plakali danima zbog toga digla se hajka, a vjerujem da je i sad zbog tv prenosa sto se cuje. A od kad znam za sebe to je ta neka meksicka furka kad golman izbija loptu da govore puto,ne znam od kud sad da smeta, a prije nije.
Ovi postaju zasticeni ko Cifuti. Ne smijes ni reci da su nastrani🤔
Imali igdje kakve kazne kada se vrijeđaju osjećaji vjernika....
PUTOOOOOO!
Ovo je strasno, totalno uskracivanje prava, neko za ovo mora odgovarati. Iskljucite Mexiko sa prvenstva.
hahahahahaha
Ako je zabranjeno to se treba i postovati