Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolko košta da igrači kod nas mogu brže trčati i izdržati jedan na jedan sa protivničkim igračem 90 minuta?!?
Nisu dovedeni po sportskom kriteriju da imaju brzinu,startnos,eksplozovnost nego iz drugih kojekakvih razloga a eksplozivni i kvalitetni igraci napuste zemlji nakon jedne ili dvije sezpne a ostanu ovi tromi i manje kvalitetni jer tesko da igdje ima liga ispod nase
@legman i shishu smrcu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klix je portal koji nije tu da educira i informiše, nego da održava i produljuje ratnu traumu i nacionalnu netrpeljivost kod stanovništva donoseći nacionalnim političkim partijama nove izborne pobijede, a narodu vječitu patnju i nemogućnost okravljenja.
klis je portal koji zivi od raspirivanja medjunacionalne mrznje i finansiran je od strane vladajucih sranaka. Stalnim potenciranjem rata skrece se tema sa onoga sto muci vecinu populacije a to je prazan stomak i prazan novcanik
Uz Vahida Halilhodzica, jedini ozbiljan naš trener, naravno i ovaj selektor Svicarske Vladimir Petkovic
Reci Meho ko te zajebao iz uprave fcs, gukni golube
Ne izmisljaj Meho. Od rata nismo imali talenta i ti nam pricas o talentu. Hoce nesto da mi bude kad pocne prica kako je BIH uvjek bila raskos talenta. A mi sve dublje i dublje tonemo.
Vratite nam Mehu Napolje Robi i pjevaj dalje u ZG o Herceg Bosni
Nemamo mi ni nekog posebnog talenta sto jest jest
Je li moguce da Meho Kodro govori “nogomet”, a ne FUDBAL, ili nam se to namece NDH-0ovski jezik?!
Meho Kodro je samo pokazao da bi se prodao Hrvatima sa pastetu kao i Beslic,Enes Beslagic, Emir Hadzihagsuababsjam
Zar nije kontradiktorno da nedostaje “sistemskog rada” iako navodno imamo “trenerske talente”?! Ko brani kvalitetnom treneru da radi sistemski?!
@kolorit Trebalo bi uvesti i da umjesto "rukomet" govorimo "hendbal", a umjesto "košarka" "basketbal". Čisto da ne bi bilo zabune ko je ustaša a ko nije.
@bakljava treba tebe tojagom po glavusi da malo dodjes sebi siptarcino
Zar nije kontradiktorno da nedostaje “sistemskog rada” iako navodno imamo “trenerske talente”?! Ko brani kvalitetnom treneru da radi sistemski?!
Je li moguce da Meho Kodro govori “nogomet”, a ne FUDBAL, ili nam se to namece NDH-0ovski jezik?!
nazalost, fudbal je usvojena strana rijec - football, a nogomet je bar slovenskog porijekla i bliza je nasem jeziku.
@noemi pa ti idi u Sloveniju sta ces u islamskoj Bosni ??
Meho nedostaje nam sistematskog rada to se slazem a za infrastrukturu pa ko hoce da radi i uspije i na sljaci se moze dobro igrati, znas ti sta nama nedostaje vrijedne omladine koja ce zapeti da radi a ne da prica , samo rad donosi uspjeh a ovdje zapeti da radi nece prijatelju niko, svi cekaju da im neko drugi obezbjedi. Eto to ti je to. Cekajte necete nikad docekati dok stvari ne preuzmete u svoje ruke
Sve si reko grande maestro! U potpunosti se slažem sa legendom bh Fudbala gospodinom Kodrom.
Premlad sam bio da bi se sjecao kako je Igrao samo iz starij Video clipova sam gledao. Al kao Selektor nije se proslavio jedino paznju privlaci iz prošlosti inace nebi dobio posao kao Selektor ni u 2 BiH ligi
@Hajno a zasto se nije proslavio? Da ti nije munib usanovic nesto u familiji? Covjek nije htio da mu oni kroje reprezentaciju i da uzimaju pare u svoj dzep od repke.
Neznam ni ko je taj lik tako da sigurno mi nije ništa Famelijarno . A proslavio se kao Selektor nije zato što nikad nije vodijo neki poznatij Klub ni ti trofeje osvojo
Talenata sigurno ima jer Bosna je iznjedrila brojne velike igrace..ali problem je izgleda u selekciji jer je u medjuvremenu fudbal postao veliki biznis pa tate sinova ne zale pare da im igraju sinovi koji pojma nemaju a funkcioneri i treneri ili su nestrucni ili korumpirani pa uzimaju pare i forsiraju tatine sinove i to sve od najmladjih kategorija i to je glavni problem..
Meho malo supljira i naravno opet natrag u EU.
Capljina najuredniji grad u Hercegovini.