Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Filozofska recenica,a ja mislio da se u fudbalu ide po nula bodova!!!
sta bi sa Sabrinom,imali neki igrac da joj je zapeo za oko da ga pokupi u prelaznom roku😆
Kako nećeš biti favorit protiv olimpika?!Pa bolan takve se gluposti ne smiju ni spominjati!Olimpik je ubjedljivo prvi favorit za ispadanje a klub koji vodiš bi trebao da bude prvi favorit za naslov prvaka bih.S obzirom na uslove i tradiciju Sarajevo bi trebalo sve da melje ali sta uraditi kad je menadžment truba!?Ja bi doveo Husrefa i dao mu odriješene ruke , naravno uz amidzin pristanak. Onda bi Sarajevo bilo samo Sarajevo ponos svih hordasa.
Zar bgt mislis da s ovim igrackim kadrom smijemo uopste spominjat titulu?...previse si nerealan ;)
samo hrabro..tri po tri..
Samo hrabro i bez kalkulacija.
hvaka Bogu da je u sarajevo došao trener koji smije reći "mi smo favoriti". ovo je rekao i pred prošlu utakmicu. tako treba. očito čala ima srce, a ne kao onaj uhljup prije njega što misli da je fudbal igra u kojoj je cilj ne primiti gol pa makar ga i ne dao. hurtiću majmune vidiš šta je trenre koji se ne boji
Ma i bod je okkkk
cijela BiH zna da su namjestili prosle sezone i da im ovi moraju vratiti
Kolko ste vi namjestili kad je Osim bio?
Nećeš ni ti dugo vjeruj mi Čala. Ne zamjeri na komentaru ali će vrijeme pokazati.