Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar čovjek, slab stručnjak.
@MrGreen0408 Dobar čovjek, dobar igračina bio, malo mu škripi u trenerskom poslu.
Ko god vodi nasu repku poslije propadne, nema napretka u karijeri 😂😂😂
meša ili hadzija...ko je gori trener?
Otkako je on strovalio ''zmajeve'',niko ih nije uspio oporaviti.
aaa Gargamele, ja bi se zapitao dali je to više za mene.
On može voditi pionire , evetualno juniore i učiti ih osnovnim elementima fudbala. Čim se dodje do taktike, Meša se gubi ko Hadžira u Trstu.
Kako to ba, pa covjek je veliki strucnjak aaaaaa
Nek bude asistent onom nesretnom Bugarinu...
Kreten!
Naše nacionalne selektore neće ni drugoligaši. Isto je sa Sušićem koji je dobio nogu gdje god je došao. Ti ljudi su vodili našu reprezentaciju GODINAMA, kad smo imali takve vanserijske igrače koje nikad nećemo ponovo imati. Možemo samo zamišljati šta bi bllo da je bio dobar selektor.
Pa na osnovu Peteva ovo je trenerčina
i ova budala bi da opet bude selektor
Ne drzi ga mesto
Dobro pa ga nisu u reprezentaciju uvalili.
Svako dobro, ali kao trener fakat prelos... Ekipa koja je imala ambicije da se vrati u 1 ligu, na kraju spase 2 boda od 3 lige.. Zasluzeno otjeram, mozda bi on bio dobar trener za nekog sa Balkana plafon, neke ekipe.. Svako dobro, ali kao trener bas bas tanak.
Trenerski antitalent.